avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cine este obligat sa restituie diminuarea onorariului ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cine este obligat sa restituie diminuarea onorariului avocatului si diminuarea cheltuilelilor de executare

Conform deciziei tribunalului, instanta a anulat in parte contestatia la executare formulata de subsemnatul si anularea partiala a formelor de executare numai in ceea ce priveste cheltuielile de executare silita, pe care le reduce la 1000 lei, 300 lei onorariul avocatului si 700 lei totalitatea cheltuielilor executorului judecatoresc.
Eu am trimis adresa la executorul judecatoresc sa-mi restituie suma de 3178, reprezentand diferenta de cheltuieli de executare recalculata conform deciziei Tribunalului., acesta nu imi raspunde la instintarea trimisa, iar in urma discutiilor purtate cu avocatul si executorul acestia mi-au spus ca nu imi dau banii. Eu am fost debitor, iar in prezent nu mai am decat de recuperat bani. Creditoarea are domiciliul in Germania.
Cine este obligat sa plateasca sumele de bani diminuate? Ce este de facut ?
O zi buna !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:45, 2 Octombrie 2012
In situatia in care tribunalul a dispus hotarare definitiva ,executorul judecatoresc detine obligatia sa o respecte
Investiti hotararea tribunalului cu formula executorie si demarati procedura de executare a debitorilor dvs
Ori executorul ori creditorul care a devenit actualmente debitorul dvs.
Vorbiti cu avocatul dvs. pentru ca trebuie analizata si hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine trebuie sa plateasca diminuarea onorariului avocatului si diminuarea cheltuielilor de executare? Marin Sorin Marin Sorin Conform deciziei tribunalului, instanta a anulat in parte contestatia la executare si anularea partiala a formelor de executare numai in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli executare silita de 70% din suma executata. cum e posibil,la 1000 de lei sa platesc 700 cheltuieli? barbucel barbucel Mi se cere sa achit , de catre executorul judecatoresc, la o suma de 1000 de lei datorata, inca 700 cheltuieli de executare, in conditiile in care nu a fost ... (vezi toată discuția)
Posibilitate recuperare prejudiciu, decizie de executare silita 2002 alex_pitac alex_pitac Buna ziua, Incerc de ceva vreme sa gasesc un raspuns cu privire la o situatie in care familia a fost pagubita in trecut iar prejudiciul nu a fost recuperat ... (vezi toată discuția)