avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cheltuieli executare silita de 70% din suma executata. ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cheltuieli executare silita de 70% din suma executata. Cum e posibil,la 1000 de lei sa platesc 700 cheltuieli?

Mi se cere sa achit , de catre executorul judecatoresc, la o suma de 1000 de lei datorata, inca 700 cheltuieli de executare, in conditiile in care nu a fost nevoie decat de documente intocmite si trimise de executorul jud la instanta de incuvintare si apoi celelalte catre banca. Nu am mai auzit asa ceva. Daca aveam de plata 10.000 . mi se lua 7000 ca cheltueli de executare? In ce tara traim.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:34, 17 August 2017
Inteleg ca dvs. sunteti debitor. Puteti formula contestatie si solicita diminuarea onorariului executorului daca considerati ca nu se justifica.
In cate zile pot face contestatie? Eu nu am fost instintat de executor,el a trimis actele de executare angajatorului, care doar m-a informat verbal. Angajatorul trebuie sa-mi comunice ofocial documentul de executare si apoi fac eu contestatia?
Angajatorul trebuie sa va puna la dispozitie somatia. Contestatia o face in termen de 15 zile de cand a venit la angajator.
luati legatura cu executorul si cereti defalcarea cheltuielile de executare. Onorariul executorului e de 10% din suma datorata adica 100 lei, restul intrebati din ce se compune.Faceti contestatie la executare .
Mai este un aspect: onorariul este stabilit conform Legii 188 / 2000. Daca executorul face dovada cheltuielilor, nu aveti cum sa obtineti o reducere.
Ultima modificare: Joi, 17 August 2017
Company Advising, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine trebuie sa plateasca diminuarea onorariului avocatului si diminuarea cheltuielilor de executare? Marin Sorin Marin Sorin Conform deciziei tribunalului, instanta a anulat in parte contestatia la executare si anularea partiala a formelor de executare numai in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)
Cine este obligat sa restituie diminuarea onorariului avocatului si diminuarea cheltuilelilor de executare Marin Sorin Marin Sorin Conform deciziei tribunalului, instanta a anulat in parte contestatia la executare formulata de subsemnatul si anularea partiala a formelor de executare numai ... (vezi toată discuția)
Executare silita; onorariu executor giita giita Tatal meu are o somatie de executare silita in valoare de 13250 lei + 650 cheltuieli de judecata .Executorul percepe un comision de 10% dupa cate am citit eu ... (vezi toată discuția)