avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita nevinovat, asemanare de nume
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita nevinovat, asemanare de nume

va rog daca se poate sa ma ajute cineva cu un sfat ,sunt executat silit ptr.ca numele meu ,dar nu si initiala ,se aseamana cu a unei persoane care a beneficiat de o suma de bani si acum trebuie returnata.Mentionez ca am fost actionat in istanta unde sa respins actiunea si in final mam trezit executat silit.Va multumesc ptr. atentie
Cel mai recent răspuns: mottofreee , utilizator 21:22, 14 Martie 2015
Sa clarificam situatia ,initial afirmati
Mentionez ca am fost actionat in istanta unde sa respins actiunea
,ulterior reveniti
in final mam trezit executat silit

Daca actiunea a fost respinsa ,pe cale de consecinta instanta a retinut ca reclamantul nu a prezentat dovezi suficiente in sustinerea actiunii
Daca in final ati ajuns sa fiti executat silit,inseamna ca totusi creditorul a obtinut hotarare judecatoreasca favorabila
In cazul mentionat,formulati in termen de 15 zile de la comunicarea somatiei de catre executor contestatie la executare,motivata de aspectele referitoare la
ptr.ca numele meu ,dar nu si initiala ,se aseamana cu a unei persoane care a beneficiat de o suma de bani si acum trebuie returnata.
,persoana care nu sunteti dvs
daca este vorba despre un credit/imprumut,la dosarul de creditare ar trebui sa existe toate datele de identificare beneficiar inclusiv CNP,CI,care ar trebui sa fie diferite fata de ale dvs-daca mentionati numai asemanarea de nume
Daca este vorba despre alta persoana cu nume similar dvs,aceasta ar trebui sa detina date de identificare si domiciliu diferit fata de al dvs
Ultima modificare: Joi, 12 Martie 2015
ynocentta, utilizator
Identificarea unei persoanei persoane fizice se face dupa CNP , iar a uneia juridice dupa CUI .
Executorul ,oricare ar fi el ,confrunta datele si daca o cifra/litera difera nu executa persoana .
Va rog sa detaliati deoarece nu se intelege clar daca ati fost actionat in instanta din greseala (asemanare nume) sau executarea este datorita asemanarii de nume .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie sau perimare ? Mitu_Constantin Mitu_Constantin Va supun atentia asupra unui caz destul de interesant , parerea mea, cerandu-va sfatul In anul 2011 (eu ca nume S.C.) am fost executat silit de catre o ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara notificare facuta dupa cnp contracte contracte Buna ziua In data de 20 oct 2014 am fost instiintata de banca ca mi-a fost blocat cont ul de pensie in baza unei executari silite de care nu am luat act de ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna si cum s-ar traduce dany98 dany98 Materie: Civil Obiect: investire cu formulă executorie Stadiu procesual: Fond Părţi Nume Calitate parte xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Creditor ... (vezi toată discuția)