avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ce inseamna si cum s-ar traduce
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ce inseamna si cum s-ar traduce

Materie: Civil
Obiect: investire cu formulă executorie
Stadiu procesual: Fond

Părţi
Nume Calitate parte
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Creditor
yyyyyyyyyyyyyyyyyyy Debitor

Şedinţe
19.01.2016
Ora estimata: 08:30
Complet: C 5 - INVESTIRI
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Fără cale de atac.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 19.01.2016

:(

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:44, 20 Februarie 2016
Actul depus pt investire a devenit titlu executoriu, se poate pune în executare. Urmează ca respectivul creditor sa se adreseze unui executor și după îndeplinirea procedurii, urmează ca debitorul sa fie executat silit.
----Actul depus pt investire a devenit titlu executoriu, se poate pune în executare. Urmează ca respectivul creditor sa se adreseze unui executor și după îndeplinirea procedurii, urmează ca debitorul sa fie executat silit. ---- am inteles ca asta a fost solutia data de instanta.

dar ---Document: Încheiere finală (dezinvestire) 19.01.2016----

ce pot face in cazul cand eu nu am fost istiintat de acest proces , nici de creditor , nici de catre istanta de judecata (Judecatorie) ,acesta judecandu-se in lipsa mea fara a ma putea apara sau a putea aduce probe, afland despre acest proces finalizat ,doar atuci cad m-am interesat despre cursul altui proces (drepturi salariale ---sindicat-administratie) si am fost pus in fata faptului implinit
pot oare sa sper ca voi primi din partea Judecatoriei motivarea solutiei date pt.ca adresa mea o are sigur cel ce m-a dat in judecata
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Februarie 2016
dany98, utilizator
Nu trebuia sa fiti citat daca exista un titlu executoriu, acum puteti face contestatie la executare, asa va aparati, asta daca aveti motiv de contestatie.
De cand ati aflat de executare, aveti termen 15 zile pt depunerea contestatiei in instanta.
Dar despre ce e vb ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire dupa 10 ani maralex maralex Salut, acum cateva zile am primit un email de la banca unde am cardul de salariu in care zicea ca am conturile blocate din cauza unei popriri pentru o datorie ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin, executoriu soim_laura soim_laura Complet: C 5 minori învestiri cu formula executorie şi ex. Admite cererea formulată de creditoarea BANCA Dispune învestirea cu formulă executorie a ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu alinacomanescu alinacomanescu Buna ziua, In 2008 am facut un credit in valoare de 2500 ron, pe o periada de 2 ani. Ulterior creditul a fost vandut catre o firma de recuperare. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)