avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Activitate VladVirvorea

Activitate VladVirvorea

Si nu cred ca era speriat in conditiile in care a sarit sa ma bata
Martori au fost dar ideea este ca dansul a plecat grabit si a ajuns in acelasi timp cu mine in parcare,nu cred car fi avut timp sa discute cu martorii. Care sunt cele mai grave sanctiuni pe care le pot obtine? Stiam ceva de certificatul medicolegal care trebuie sa ateste faptul ca victima a avut nevoie de ingrijiri mai mult de 10 zile ca sa poata depune o plangere penala,este adevarat?si banuiesc da de la o simpla atingere nu cred ca se face certificat
Buna ziua! Astazi 3.03.2015 am avut un mic accident pe trecerea de pietoni. Eram pe bulevard si am vrut sa intru pe o strada secundara din dreapra la inceputul careia se afla o trecere de pietoni. Am acordat prioritate celor din sens opus si am vrut sa plec de pe loc(nu am accelerat brutal stiind ca este o trecere de pietoni). Cand am ajuns cu masina in drept cu trecerea de pietoni am atins un om. Nu l-am vazut. Ideea e ca nu aveam viteza aproape de loc, am pus frana si l-am atins f.usor. el nu a cazut nu a acuzat dureri. Initial eu l-am intrebat daca e bine daca are nevoie de ceva iar el a sarit sa ma bata si a plecat. Vazandu-l ca pleaca am plecat si eu,si m-am intalnit cu el in parcare,unde iara a vrut sa imi dea un pumn si a plecat uitandu-se la nr. Trebuie sa ma astept la ceva de la politie? Fapta penala? Daca el a plecat de la locul accidentului si am plecat si eu se considera fuga de la locul accidentului? Multumesc anticipat!