avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Activitate iulix7109

Activitate iulix7109

Vă mulțumesc pentru răspuns!
Am trimis un email la OCPI, însă nu am primit niciun răspuns referitor la tipul de cerere. Este cea simplă pentru care se achită taxa de 20 lei?
Drept de proprietate aflat în undiviziune

Bună ziua,

Vă rog să mă ajutați cu un răspuns la următoarea speță:
- Soacra mea are moștenit un imobil+teren în indiviziune cu alte două surori ale dumneaei. Una dintre surori a înstrăinat de curând partea care îi revenea. Din ce știm, acest lucru este posibil doar dacă terenul și imobilul respectiv sunt înscrise în cartea funciară. Ce fel de cerere trebuie depusă la OCPI de soacra mea pentru a vedea dacă a fost înscrisă în cartea funciară?

Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Bună ziua!
De curând am descoperit că pe o platformă de jocuri din SUA a fost creat un cont cu numele și fotografia mea. Intenționez să trimit o sesizare către cei care administrează platforma. Ce riscă cel care a creat acest cont, folosindu-se de identitatea mea?
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: care este procentul maxim, care poate fi mentionat intr-un contract, pentru penalitatile de intarziere la plata unui debit provenit din livrarea de bunuri si/sau servicii?

Va multumesc
IONICA VADUVA a scris:

cel mai sigur este ca veti primi o amenda de nedeclarare in termenul de 30zile, apoi se va face separarea de rol fiscal , daca impozitul a fost achitat vor face o compensare probabil daca vor sa recalculeze ceva retroactiv.
Discutati cu cineva din cadrul directiei de taxe si impozite si gasiti solutia cea mai buna.

Impozitul a fost achitat anual, fara intarziere.
Daca mergem acum (dupa 15 ani) cu certificatul de mostenitor sunt penalitati?
Buna ziua,

As dori sa stiu cum trebuie platit impozitul pentru bunuri imobile aflata in indiviziune. Este normal ca la primarie rolul sa fie tot pe numele defunctului si nu pe al fiecarui mostenitur aflat in indiviziune?

Multumesc pentru raspuns!