avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Identitate folosită
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Identitate folosită

Bună ziua!
De curând am descoperit că pe o platformă de jocuri din SUA a fost creat un cont cu numele și fotografia mea. Intenționez să trimit o sesizare către cei care administrează platforma. Ce riscă cel care a creat acest cont, folosindu-se de identitatea mea?
Cel mai recent răspuns: cali93 , utilizator 18:38, 18 Aprilie 2017
Nu prea puteți face nimic dacă nu s-a folosit în mod abuziv de identitatea dumneavoastră. Cea mai bună opțiune este să trimiteți o solicitare administratorilor platformei în vederea închiderii contului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O cunostinta ma ameninta si santajeaza personal si afacerea cu care ma ocup ContSters324813 ContSters324813 Buna ziua, Va contactez cerandu-va ajutorul in legatura cu o problema ce ma priveste, voi incerca sa dau detalii care sper sa fie folositoare. De curand, ... (vezi toată discuția)
Cautam ajutor!!!! voi explica situatia pe larg si va rog, poate ... soriniacobb soriniacobb Cautam ajutor!!!! Voi explica situatia pe larg si va rog, poate exista cineva care ne poate ajuta in privinta acestui abuz grosolan: Logodnica mea, fiind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, trebuie sa trimit cererea de chemare in judecata si ... drapai drapai Buna ziua, Trebie sa trimit cererea de chemare in judecata si sa platesc taxa de timbru in valoare de 20 lei dar nu pot mai devreme de luna MAI pentru ca ... (vezi toată discuția)