avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Activitate cristiantanase50

Activitate cristiantanase50

Răspuns la discuția Discriminare religioasa
Baza legala,nu stiu in schimb d.p.d.v.spiritual botezul este treapta prin care sufletul omului paseste(este inregistrat,daca se poate spune asa)in imparatia lui Dumnezeu;Daca ati fost refuzata ptr ca erati parinte de copil,atunci preotul ar putea sa va explice moral refuzul dar,daca ati dorit sa fiti nasa,trebuie stiut ca nasul(obligatoriu trebuie sa fie ortodox)in urma slujbei de exorcizare(inlaturarea duhurilor necurate din jurul copilului)isi ia asupra sa o sarcina pe cat de grea pe atat de importanta;sarcina de parinte spiritual al copilului(va ingrijiti de sufletul copilului dar si de educatia moral religioasa pana cand implineste 7 ani);Daca pentru a fi nasi considerati ca e numai un rol de a imbraca copilul si de a da bani la masa,va inselati.
Din acest punct de vedere,privita situatia,in functie de rolul pe care-l aveati fata de copil,ca nas aveti o sarcina spirituala iar ca parinte una morala;oare ati putea sa-i dati copilului o educatie aleasa,cu iubire fata de aproapele,cu dragoste si cu frica de Dumnezeu daca dvs sunteti ateu?Nu cred!si atunci la ce rost sa mai botez copilul in biserica daca eu nu cred in asa ceva?
Daca tot se incepe luatul la bani marunti al tuturor angajatorilor de ce nu se intra si-n targurile mari ale capitalei?sunt cumva sustinute "de sus"?