avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Cand preconizati ca va ajunge ANAF si in targuri ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Cand preconizati ca va ajunge ANAF si in targuri precum Europa sau Dragonul Rosu?

Daca tot se incepe luatul la bani marunti al tuturor angajatorilor de ce nu se intra si-n targurile mari ale capitalei?sunt cumva sustinute "de sus"?
Cel mai recent răspuns: Mihai Lupu , Consultant asigurari 19:58, 23 Iulie 2017
Intrebarea puteti s-o adresati direct la ANAF, astfel ar ajunge exact unde trebuie.
Da si eu m am intrebat ce inpiedica Politia Romana si ANAF sa faca curatenie in aceste locatii ? Sint zone protejate de persoane sus puse iar politia mai da pe acolo cind undeva nu s a dus valiza cu bani. E logic ca daca Politia inpreuna cu Jandarmeria si ANAF vor sa faca ordine pai, fac. . Cred ca trebuie sa facem noi mai multe sesizari ! Poate cineva din comunitate care stie si doreste sa ne dea mai multe informati scrie si rupe tacerea.. Daca se vrea , se poate dar nu se vrea. Acolo e lumea mafiei cu tentacule adinci si periculoase..
Dupa ce vor eradica "evaziunea fiscala" pe care o comit babutele care vand flori sau legume, atunci se vor "imbarbata" cu succesurile realizate si vor efectua controale "inopinante" de "indrumare si prevenire" anuntate in prealabil la targurile mari precum Europa sau Dragonul Rosu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine suntem noi??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Pentru un inceput de an va indemn sa vizionati acest clip si sa va expuneti o parere:bow: acest clip eu il numesc STINTA SI ... (vezi toată discuția)
Transformarea dreptului de a vota in obligatia de a vota – ati sustine un proiect legislativ in acest sens? Ares-3 Ares-3 Sustin cu toata convingerea o initiativa legislativa care sa duca la transformarea dreptului de a vota in obligatia de a vota: ... (vezi toată discuția)
Legi, regulamente, reguli... miracole (de viata) nucu$ nucu$ Se pare ca sunt valabile......... Legea lui Slous: Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap. ... (vezi toată discuția)