Pe acest teren ar trebui sa existe acte pe undeva dar cei de la Primarie sunt foarte reticenti si comozi .Unde trebuie sa ma adresez pentru a le gasi?Multumesc!
Am un teren intravilan de 2500m mostenire pe 1000 am titlu de prorietate iar restul de 1500m nu.Acesti 1500m sunt in proprietetea familiei mele din strabuni pe el a fost casa strabunicilor care sa daramat intre timp.Din 1994 cand au fost emise titlurile de proprietate nu sa platit impozit la acesti1500m.Pana luna trecuta nu la revendicat nimeni cu acte. Acum doua saptamani reprezentanti de la cadastru din partea primariei mau anuntat sa le eliberez terenul motivind ca este terenul primariei.Ce pot face pentru a veni cu impozitul la zi?Va Multumesc!!
Am un teren in comuna de 2500m pe o1000 de metri am am titlu de proprietate emis in 1994 iar restul 1500 nefiind cuprins. Cand sau eliberat titlurile de proprietate mama nu la citit si a semnat procesul verbal de punere in posesie. Acum doi ani mama a decedat eu nu am stiut de titlu pana saptamana trecuta cand reprezentanti de la cadastru mau anuntat sa eliberez acest teren de 1500m Acest teren este in posesia familiei mele din strabunici si nimeni nu la revendicat nici o data. La primarie nu se gasesc acte pe acest teren Pe acest teren a fost casa strabunicilor care din cauza vechimi sa daramat .Momentan nu am cu ce sa certific ca acest teren este in posesia familiei mele din strabunici.Ma poate ajuta cineva unde si ce sa caut?