avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Activitate adyfermecatoru31

Activitate adyfermecatoru31

Salut am si eu o masina care vreau sa o inscriu as vrea sa stiu daca se mai poate recupera taxa de poluare ?
Răspuns la discuția Vreau sa plec de acasa
Ciao! Tu trebuia sa faci o plangere la politie pe numele lu ala cand tia zis ca o sa faca pozele publice si scapai. Iar la prietenul tau dute doar daca parintii lui st deacord. Si fratele meu are o minora si nu ia facut nimic politia si are si un copil mic .
Salut stai fara grija ca nu poate sa iti puna sechestru pe masina pt ca acum masina e pe tine si aia de la service vrea sa te intimideze ca sa platesti tu. Daca te mai suna aia zile ca te doarela stoaca de amenintarile lor.
Răspuns la discuția Taxa de mediu - Imposibila
Da ai dreptate daca ai bani se poate orice. Da mar cat costa sa intri la RAR ?
Ma oprit sau uitat la acte si mia zis drum bun. Si de unde sa iau copie dupa actele masinii vechi pt ca caroseria era la fier vechi deja si aia rup actele la masinile care intra la dezmembrari ca iei tot de pe ele si caroseria o da la fier. Stie cineva cat ma sai fac RARU ?
Da frate da eu am cumparat motorul din Italy de la dezmembrari si nu mia dat nimic mai vroia 100 euro sami dea factura plus ca in Italy nui intereseaza daca schimb motorul sau ce motor pui. Doar aici in Ro ca sa le umpli buzunarele cu bani la smecherii de la RAR
La multi ani! Eu as prefera euro 4 pt ca am auzit ca la euro 3 e scump
Da multumesc! Motorul e de la un Renault Modus din 2005 e euro 4 motorul vechi era euro 3 Oare acum ce noxe iese euro 4 sau euro 3?
Salut am si eu un Renault Clio 1.5 dci adus din Italy avea motorul stricat asa ca am vb cu mai multi mecanici si mia zis sal schimb asa ca lam schimbat dar nam nici o dovada e vreo problema la RAR daca nu e motorul ei?