Buna ziua ,
Va rog frumos sa imi dati si mie un sfat la o problema :
Lucrez la o firma privata . Masina de serviciu , pe care am avut-o inprimire mi-a fost vinduta mie de firma. Astfel : cu factura fiscala emisa pe data de 05.11.2014 , si act de vinzare -cumparare , incheiat pe data de 05.11.2014 , inregistrat de companie pe data de data de 14.11.2014 , dar fara nr de inregistrare pe el . Este semnat , stampilat de administrator , reprezentant asociat si eu cumparator . Pe actul de vinzare , cind l-am primit pe data de 14.11.2014, am primit si masina si am scris de mina pe act ca atunci am primit si masina .
In aceasta perioda masina a fost in service la reparat . A fost scoasa din service pe dat de 06.11.2014 . Atunci s-a emis si factura , pe numele companiei de la care am cumpatat . La delegatul care a ridicat factura si masina este numele celui care a dus masina la reparat , nu numele meu . Bineinteles ca eu am fost la service si am vazut ce reparatii sau facut si daca sint bine facute .Cei de la service ma cunosc ptr ca compania a reparat multe masini la ei .
Eu am inceput demersurile ptr a-mi inscrie masina dupa data de 14.11.2014.
Prima data la RAR pe data de 17.11.2014 . Tot pe data de 17.11.2014 am fost la ANAF si am depus cerere ptr taxa de mediu , pe care am achitat-o , dupa care am platit impozitele si am inscris masina la politie pe numele meu .
Factura de la service a fost dusa la biroul companiei , predata , urmand sa fie platita de catre companie .
Compania de la care am cuparat masina , are actualmente proble , patronii sint in cercetare penala .La companie nu mai raspunde nimeni , usile sint incuiate .
Cei de la service nu si-au recuperat banii si de ceva timp aflind ca eu am cumparat masina , ma suna insistent la telefon , spunindu-mi ca vor pune sechestrul pe masina , o vor da la politie ptr a fi retinuta si imi spun sa platesc eu reparatiile . Nu mai am liniste . este posibil sa imi retina politia masina ? Ce vina am eu ca firma nu le plateste si s-ar pute sa nu aiba cu ce le mai plati . Mentionez ca firma momenan nu este in insolvenat , faliment etc.
Ce trebuie sa fac in aceasta situatie ptr ca nu mai am liniste si nu stiu ce sa fac .
Astept de la d-voastra un raspuns si un ajutor .
Va multumesc si va doresc numai bine .
Cel mai recent răspuns:
horatiusasu , utilizator
22:22, 26 Martie 2015