avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Activitate sofiapop

Activitate sofiapop

Daca exista doua executari silite pe salariu si apare a treia,suma se imparte in mod egal pentru toti trei sau cum se procedeaza?
Buna seara! Cum se procedează atunci când sunt mai multe executări silite pe salariu? Care este ordinea în care se fac popririle și cât se poate opri din salariu? Adică primul venit, primul servit sau cum se procedează ? Se tine cont ca ai alte rate? Mulțumesc frumos!
Contractul de imprumut este un contract civil? Multumesc!
Răspuns la discuția Recuperare creante
Am înțeles! Mulțumesc frumos pentru răspunsuri! Crăciun fericit si binecuvantat, sa aveți sănătate si succes in toate!
Răspuns la discuția Recuperare creante
Am inteles cum sta treaba, e in funcție de norocul pe care il ai! Dacă ajunge cazul tău la un judecător indulgent, ești rezolvat si te consideri norocos, dacă nu....trebuie sa te mai lupți. Eu nu acuz avocatul, Doamne ferește! In concluzie, am vreo sansa sa mi recuperez vreodată banii? Atât vreau sa stiu. Mulțumesc!
Răspuns la discuția Recuperare creante
Posibil, dar asta nu ma incalzeste cu nimic, din contra .... raman cu un gust amar, fara incredere si simt ca ma lupt cu morile de vant !
Răspuns la discuția Recuperare creante
"In cauză, instanţa reţine că pretenţiile deduse judecăţii pe calea ordonanţei de plată nu
rezultă dintr-un contract civil constatat printr-un înscris însuşit de părţi -debitorul garantat şi
fideiusor- prin semnătură, or, în această situaţie, instanţa reţine că nu sunt îndeplinite condiţiile de
admisibilitate ale cererii de emitere a unei ordonanţe de plată, fideiusorul având la îndemână
acţiunea în regres de drept comun."
Am revenit cu raspunsul, ati avut dreptate , din cate inteleg eu.
Raman totusi stupefiata, in ce tara traim si cu ce justitie. Eu si colega mea am avut acelasi avocat, aceeasi cerere formulata, aceleasi acte depuse la dosar.....procese diferite. Mie mi-a respis cererea, iar ei i-a fost admisa. Cum e posibil asa ceva, nu exista aceleasi carti dupa care au invatat judecatorii astia? Intreb si eu.....
Răspuns la discuția Recuperare creante
Buna ziua ! Da, intr-adevar avocatul a formulat .... ordonanta de plata. Din ce ati scris, inteleg ca debitorul ar fi putut sa conteste creanta. Nu am vazut nimic in dosar si nu avea cum sa conteste creanta, pentru ca nu avea cu ce sa dovedeasca, prin niciun mijloc, ca ar fi facut plata. Probabil ca altele sunt motivele pentru care a fost respinsa cererea, chiar sunt curioasa, o sa revin cand o sa am hotararea. Va multumesc pentru raspuns si timpul acordat !
Răspuns la discuția Recuperare creante
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți dreptate si sper sa nu rămână asa. Voi reveni când voi avea hotararea, desigur. Va mulțumesc frumos! Duminica binecuvântata!
Răspuns la discuția Recuperare creante
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Încă nu am primit hotărârea ca să stiu motivele. Evident ca am angajat un avocat, care se pare ca nu si a făcut lecțiile cum trebuie. Si pana la urma nu vad care ar fi motivele pentru care a respins cererea ?! Sper sa nu ajung sa cred ca instanta ingenuncheaza binevoitorii si incurajeaza escrocii! Mulțumesc pentru răspuns, noapte liniștită !