avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Activitate MihaelaVlad10

Activitate MihaelaVlad10

Răspuns la discuția Adeverinta somaj incompleta
Arhiva nu a fost predata. Trebuia obligatoriu predata arhiva? si unde?
o persoana a lucrat la o societate timp de doi ani, apoi a lucrat la o alta societate care l-a trimis in somaj. la a doua societate nu are un an complet, asa ca a solicitat de la prima societate sa i se completeze adeverinta tip de la somaj, numai ca prima societate s-a inchis si nu mai are stampila. de la prima societate cand a plecat i s-a eliberat adeverinta cu vechimea in munca pentru pensie, dar la somaj i se cere adeverinta tip completata. Ce poata face primul angajator sau persoana in cauza? Cumva arhiva primei societati trebuia predata undeva si se preda contra cost?
Am primit o amenda pentru nepurtarea centurii in alt judet fata de cel din localitatea de domiciliu. Unde o pot plati? Dupa ce platesc amenda trebuie sa trimit o copie de pe chitanta la politia din acea localitate? Si in cat timp, mai ales ca sunt in termen ca sa pot plati jumatate din cuantumul ei ?
Ok. Multumesc foarte mult pentru lamuriri.
Problema este ca trecut termenul de 15 zile in care putea sa conteste pv.
Soacra mea a fost proprietara unei masini pe care a vandut-o de ceva timp. Noul proprietar a inscris transferul de proprietate numai la impozit nu si la politie, a circulat fara rovinieta, a fost inregistrat pe camera, iar pv de contraventie a venit pe numele soacrei mele. Din neatentie soacra mea a platit-o, apoi si-a dat seama ca este pentru masina vanduta. Intrebarea mea este ce se poate face pt.recuperarea amenzii si unde?