avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Restituire rovinieta achitata de fostul proprietar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Restituire rovinieta achitata de fostul proprietar

Soacra mea a fost proprietara unei masini pe care a vandut-o de ceva timp. Noul proprietar a inscris transferul de proprietate numai la impozit nu si la politie, a circulat fara rovinieta, a fost inregistrat pe camera, iar pv de contraventie a venit pe numele soacrei mele. Din neatentie soacra mea a platit-o, apoi si-a dat seama ca este pentru masina vanduta. Intrebarea mea este ce se poate face pt.recuperarea amenzii si unde?
Cel mai recent răspuns: MihaelaVlad10 , utilizator 17:57, 10 Martie 2015
Soacra dvs. trebuie să atace cu plângere procesul verbal de contravenție, în termen de 15 zile de la data comunicării lui. Plângerea se depune la judecătoria de la domiciliul soacrei dvs. și se timbrează cu 20 de lei.
Problema este ca trecut termenul de 15 zile in care putea sa conteste pv.
Citiți răspunsul dat de mihail cazacioc în topicul de mai jos, poate fi o soluție.
www.avocatnet.ro/content/for...
Ok. Multumesc foarte mult pentru lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism vandut, amenda rovinieta aplicata vanzatorului reludd reludd se da urmatoarea situatie: un proprietar isi vinde masina. la care nu are platita taxa de drum, deoarece nu a folosit-o. vanzatorul cumpara masina. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am primit o amendă pentru circulație fără rovinietă ... fabi_arina fabi_arina Bună ziua. Am primit o amendă pentru circulație fără rovinietă pentru o mașină pe care am vândut-o în 2014. De la data vânzării am schimbat ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta masina vanduta Marius M Marius M In ianuarie 2016 am vandut masina. Am incheiat contractul de vanzare cumparare si am certifica de radiere fiscala din ianuarie 2016. Acum, la sfarsitul ... (vezi toată discuția)