avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plata amenzii aplicate de politia din alta localitate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plata amenzii aplicate de politia din alta localitate

Am primit o amenda pentru nepurtarea centurii in alt judet fata de cel din localitatea de domiciliu. Unde o pot plati? Dupa ce platesc amenda trebuie sa trimit o copie de pe chitanta la politia din acea localitate? Si in cat timp, mai ales ca sunt in termen ca sa pot plati jumatate din cuantumul ei ?
Cel mai recent răspuns: Dumitru Mihu , Avocat 18:51, 24 Martie 2015
1. La CEC sau la taxe si impozite.
2. Da. copie dovada plata si copie proces verbal
3. Nu exista o limita de timp in care sa trimiteti dovada platii dar este recomandat sa o trimiteti in 1-2 saptamani dupa plata amenzii si nu uitati s o trimiteti cu "confirmare de primire".
Cel mai sigur este la impozite si taxe locale. In 48 de ore puteti plati jumatate, scrie asta si in procesul verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit prin corespondenta postala - cu confirmare de primire - un proces-verbal prin care mise comunica amenda contraventionala in cuantum de EUI EUI Am primit prin corespondenta postala - cu confirmare de primire - un proces-verbal prin care mise comunica amenda contraventionala in cuantum de 500,00 lei si ... (vezi toată discuția)
Dovada plata amenda circulatie rutiera alinstefan2015 alinstefan2015 Buna ziua, Ieri am fost sanctionat de catre politia rutiera cu o amenda contraventionala, iar azi am efectuat plata. Va rog sa imi comunicati daca exista ... (vezi toată discuția)
Amenda de circulatie achitata in contul altei institutii locale. cristinaurian cristinaurian Buna ziua. Am domiciliul in judetul Cluj, intr-un sat. Am primit o amenda de circulatie, in data 30.01.2013, in prima localitate de langa Cluj-Napoca, ... (vezi toată discuția)