avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1243 soluții astăzi
Forum Activitate ilarionciobanu

Activitate ilarionciobanu

Răspuns la discuția Refuzul unei probe
Inregistrarile audio dupa ascultarea telefonului unde dupa cum am si declarat la DIICOT am facut doar glume....daca aveau probe concrete dupa cum sustin cei din MAI de ce nu am fost sanctionat de DIICOT
Răspuns la discuția Judecata dreapta?
Daca ultima sentinta a fost data de curtea de apel iasi in anul2012 pot formula o cerere catre ICCJ??Sau pot merge mai departe catre CEDO??Nu este prea
Am avut un un proces unde institutia MAI avea probe la dosar interceptarile telefonice date de catreDIICOT care dupa ei si si ce reiese din convorbiri reiezea ca am facut contrabanda.AM fost audiat de catre DIICOT iar in urma rechizitoriului am fost scos de sub urmarire penala fara nici o masura administrativa (cel putin o amenda)In schimb MAI ma dat afara ptr ca as fi ajutat unele persoane sa faca contrabanda prin punctul vamal.(contrabanda):Am dat in judecata MAI unde am cerut sa aduca ca probe inregistrarile video de la camerele de supraveghere care se aflau in incinta punctului vamal,dar atit tribunalu cit si curtea de apel mia refuzat.Este corect refuzul????sau sa fiu destituit ptr o fapta pe care DIICOT-ul nu mia impuso??Va multumesc anticipat
Am avut un proces in contencios administrativ******pe care l-am pierdut si la tribunal si ls curtea de apel Iasi..in schimb un alt coleg de MAI a cistigat la ICCJ BUCURESTI.amindoi am avut aceesi speta in proces..anularea destituirii din MAI ptr ca cercetarea disciplinara sa facut conform OMAI400 care a fost ddclarat neconstitutional de catre curtea constutionala.Ce ar trebui sa fac????