avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecata dreapta?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecata dreapta?

Am avut un proces in contencios administrativ******pe care l-am pierdut si la tribunal si ls curtea de apel Iasi..in schimb un alt coleg de MAI a cistigat la ICCJ BUCURESTI.amindoi am avut aceesi speta in proces..anularea destituirii din MAI ptr ca cercetarea disciplinara sa facut conform OMAI400 care a fost ddclarat neconstitutional de catre curtea constutionala.Ce ar trebui sa fac????
Cel mai recent răspuns: ilarionciobanu , utilizator 19:43, 17 Martie 2015
in masura in care decizia pe care o aveti dvs era definitiva nu mai aveti alta cale de atac. chiar daca exista o speta asemenatoare asta nu inseamna ca si instanta care a solutionat cauza dvs trebuie sa vada lucrurile de o asemena maniera. Totodata puteti formula actiune la CEDO pt incalcare drepturilor constitutionale, daca toate caile de atac interne au fost epuizate.
Daca ultima sentinta a fost data de curtea de apel iasi in anul2012 pot formula o cerere catre ICCJ??Sau pot merge mai departe catre CEDO??Nu este prea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptatea ti-o faci singur ca in romania...... hristo hristo Buna Ziua, Intrebarea mea este ce se poate face atunci când nu ti se iau in consideratie probe decisive si incontestabile intr-o instanta din Romania!Pe ... (vezi toată discuția)
Formulare plangere la cedo florin_stanciu florin_stanciu In data de 19 ianuarie 2012, am facut apel la Curtea de apel Alba Iulia; Curtea a solutionat ca fiind nefondat apelul. Considerandu-ma nedreptatit, in ce ... (vezi toată discuția)
Cerere de revizuire respinsa grosu48 grosu48 Ce pot face daca mi s-a respins cererea de revizuire prin incalcarea jurisprudentei CEDO(cererea 18183 Martocian vs ... (vezi toată discuția)