avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dreptatea ti-o faci singur ca in Romania......
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dreptatea ti-o faci singur ca in Romania......

Buna Ziua,
Intrebarea mea este ce se poate face atunci când nu ti se iau in consideratie probe decisive si incontestabile intr-o instanta din Romania!Pe parcursul unui an cu 11 termene ale unui proces la Curtea de Apel Iasi nu am fost audiat(refuzat) iar in ultimul termen am putut vorbi aproape 1 min si oricum nu am fost luat in seama.
Acum urmeaza apelul la Inalta Curte de Justitie la Bucuresti si m-a intreb daca voi putea cita politistii care au anchetat cazul si care stiu adevarul sau daca va lua cineva in seama dovezile pe care le aduc si care sunt clare,indubitabile si de necontestat.Subiectul,acuzatiile si detaliile procesului le-am scris in subiectul ''declaratie calomnioasa'',''marturie mincinoasa''
Ultima modificare: Luni, 12 Iulie 2010
hristo, utilizator
Cel mai recent răspuns: dorians , utilizator 23:26, 12 Iulie 2010
numai in cazuri speciale,se pot cita martori sau probe noi in recursuri.dar totusi puteti sa incercati.

dupa ce ati epuizat caile din Romania,pueti sa mergeti la CEDO.acolo aveti sanse mari.
Cred ca trebuie sa angajati,daca aveti posibilitati materiale,un avocat priceput care sa va ajute la ICCJ.
De asemeni ,in termen de 6 luni de la pronuntarea eeciziei de catre ICCJ,puteti sa formulati o petitie catre CEDO pentru rezolvarea situatiei.
se poate recuza completul...
se poate cere stramutarea
se poate casa sentinta
se poate face plangere la CSM
se poate... se poate...

Depinde ce varianta este in ajutorul dvs.
Despre CEDO nu stiu ce sa spun atat timp cat nu ne-ati dat niciun fel informatie suplimentara.

Fara a face vreo referire la cayul de fata, exista situatii cand intr-adevar instanta cenzureaza anumite intrebari, raspunsuri, pledoarii (e discutabila insa maniera, uneori legalitatea sau motivarea) mai ales atunci cand diverse persoane "o iau pe aratura" si incep sa povesteasca aspecte fara relevanta in cauza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare consiliul superior al magistraturii zara89 zara89 Buna seara.As dori sa intreb cum si unde se poate depune o plangere pentru un caz?Avem irevocabil de la cluj iar judecatorul a anulat actele.Va multumesc (vezi toată discuția)
Cai de atac dupa inalta curte de casatie si justitie,in romania inainte de cedo clau1858 clau1858 Buna seara,as dori sa va intreb care mai sunt caile de atac in Romania,dupa hotararea data de catre Inalta Curte de Casatie si Justititie?pun aceasta ... (vezi toată discuția)
Pot solicita un termen de judecata intr-un litigiu pana la solutionarea cererii de stramutare? cristina69 cristina69 Buna ziua, As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o ... (vezi toată discuția)