avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot solicita un termen de judecata intr-un litigiu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot solicita un termen de judecata intr-un litigiu pana la solutionarea cererii de stramutare?

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o printr-o cerere de stramutare inregistrata la I.C.C.J (care are termen de judecata ptr. 23.02. a.c.) poate fi suspendata pana la solutionarea cererii de stramutare formulata sau poate instanta de apel sa dea un termen de amanare mai lung? Am cerut suspendarea cauzei pe rol (pana la solutionarea cererii de stramutare si la ICCJ dar aceasta a fost respinsa. Cum trebuie sa procedez maine?
Cel mai recent răspuns: cristina69 , utilizator 08:40, 26 Ianuarie 2016
Puteti solicita un nou termen de judecata, dar va trebui sa va motivati cererea de acordare a unui nou termen.
Pot sa motivez cererea de acordare a unui nou termen in vederea solutionarii cererii de stramutare? In cazul in care in speta trebuie sa fie audiat un martor, se poate amana si audierea acestuia? Pana la urma.... ramane la latitudinea instantei daca amana sau nu cauza...
Puteti sa motivati cererea de amanare pe motivul solutionarii cererii de stramutare, dar instanta va decide sau nu admiterea acesteia.

Daca se amana , atunci se va amana si audierea martorilor.
Multumesc pentru raspuns.

Ce se intampla in cazul in care dosarul ramane maine in pronuntare si se admite si cererea de stramutare....
Solutia pronuntata de catre instanta de maine va fi desfiintata de drept iar cauza va fi rejudecata de o alta instanta numita in acest sens?


[mesaj editat - 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Formula cerere de stramutare a unui dosar dupa ce in cauza a fost respinsa o cerere de recuzare formulata de catre judecator cristina69 cristina69 Buna dimineata Speta este urmatoarea: Intr-un litigiu de munca aflat in apel , judecatorul caruia i-a fost repartizata cauza spre solutionare a formulat o ... (vezi toată discuția)
Decizie irevocabila - cerere stramutare proces la iccj asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-o problema : -in cazul unei sentinte irevocabile a unui Tribunal din tara , partea nemultumita a cerut ... (vezi toată discuția)
Stamutare dosar penal gancuta gancuta pot cere stramutarea dosarului pe baza anchetei la parchet ?s-au dictat la martori ce sa scrie in declaratii (vezi toată discuția)