Buna ziua,
As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o printr-o cerere de stramutare inregistrata la I.C.C.J (care are termen de judecata ptr. 23.02. a.c.) poate fi suspendata pana la solutionarea cererii de stramutare formulata sau poate instanta de apel sa dea un termen de amanare mai lung? Am cerut suspendarea cauzei pe rol (pana la solutionarea cererii de stramutare si la ICCJ dar aceasta a fost respinsa. Cum trebuie sa procedez maine?
Pot sa motivez cererea de acordare a unui nou termen in vederea solutionarii cererii de stramutare? In cazul in care in speta trebuie sa fie audiat un martor, se poate amana si audierea acestuia? Pana la urma.... ramane la latitudinea instantei daca amana sau nu cauza...
Ce se intampla in cazul in care dosarul ramane maine in pronuntare si se admite si cererea de stramutare....
Solutia pronuntata de catre instanta de maine va fi desfiintata de drept iar cauza va fi rejudecata de o alta instanta numita in acest sens?