avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate petre88

Activitate petre88

Buna seara ,

Am sa incep sa va povestesc mai pe scurt cele intamplate si apoi sa va intreb ceea ce doresc.
Anul trecut am luat un apartament prin Prima Casa si parca a fost un scenariu ca in filme,fostul proprietar a adus de la asociatia de proprietari o adeverinta falsa deoarece fostul administrator al blocului nu mai era in functie fiind dat jos de oameni sustinand ca “ fura “. Eu nu am stiut acest lucru pana in momentul cand m-am mutat si noul administrator al asociatiei de proprietari mi-a zis ca ma da in judecata ca el vrea banii datorati la intretinere de fostii proprietari.Am fost chemat la politie,am dat declarative cu tot ce s-a intamplat si nu s-au luat deloc masuri. Pana la urma “ tot acest circ “ s-a mai potolit dar ceva ma supara si anume ca acest administrator tot trece la intretinere acea suma datorata de vechii proprietari plus dobanzi si ce mai trece el acolo.
Am auzit ca as putea cere administratorului in scris sa nu mai treaca pe avizier suma veche datorata dar nu stiu cum ar trebui sa o sa fac.
Daca cineva stie cum ar trebui sa fac in scris o declaratie si sa cer sa nu mai treaca pe avizier vechea suma datorata de fostii proprietari ,ci doar pe cea de acum de cand sunt eu proprietar, sa ma ajute sau sa-mi arate una cat de cat asemanatoare.
Daca mai trebui trimisa si in alta parte as avea rugamintea sa-mi zica .

Va multumesc.
eu nu stiu cine este de drept presedintele blocului pentru ca doua persoane spun ca ele sunt legal cu aceasta functie si nu stiu sincer pe cine sa cred.
Ce acte ar trebui sa cer de la fiecare in parte in care sa se specifice cine este sau nu presedintele de bloc si la cine trebuie sa ma duc sa verific daca sunt valabile acele acte?
Buna ziua ,

As dori sa stiu si eu cum aflu si unde cine sunt cu adevarat membrii unei asociatii de proprietari de bloc, mai exact cine este administratorul si presedintele asociatiei?
Din ce am discutat cu unii vecini de la bloc spun ca sunt doua asociatii de proprietari care folosesc aceeasi stampila dar cu culori diferite si fiecare sustine ca sunt legali ca administratori si presedintii ai asociatiei de proprietari de bloc.

Va multumesc.
Buna ziua,
As dori sa ma ajutati si pe mine daca se poate in legatura cu Prima Casa .Am facut antecontractul si v-a expira pe data de 30.03.2015 ,iar proprietarii nu mai doresc sa prelungeasca cu un alt act additional si as dori sa stiu daca voi pierde avansul dat. In antecontract este stipulat asa: “In cazul in care perfectarea contractului de vanzare cumparare nu are loc din culpa promitentilor cumparatori,acestia vor pierde suma de X(Avansul platit),cu exceptia situatiei in care promitentii cumparatori nu vor obtine facilitate de credit de la institutia de credit,caz in care promitentii vanzatori se oblige sa returneze intreaga suma primita in avans” .
As dori sa stiu cum sa procedez.
Va multumesc.