avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Activitate Andyf

Activitate Andyf

Va multumesc de raspuns
Răspuns la discuția Probleme cu planseul casei
Va multumesc de raspuns
Va rog frumos sa imi expllicati cum sa fac acest lucru. Va multumesc
am depus toti vecinii reclamatie colectiva, s-a chemat si politie de foarte multe ori, deja ne gandim sa dam primaria in judecata pt ca nu i-au nici o masura
Răspuns la discuția Probleme cu planseul casei
avem certificat de urbanism, ni s-au impotmolit actele din cauza ca o data a zis primaria ba ca nu avem poarta, desi avem una dubla mare si una simpla, apoi in septembrie 2016 ni s-a spus ca nu putem concesiona inca o bucata de teren pentru extindere pana cand nu avem un act cata cota parte avem dreptul din curtea comuna, apoi am depus actele la cadastru binenteles un topograf autorizat,de acolo am primit raspuns in luna ianuarie 2017 ca primaria trebuie sa dea cota parte deoarece de la ei am cumparat locuinta, am mers din nou la primarie am depus si acolo actele inca o data pt acest lucru, am primit raspuns in scris ca cei de la cadastru trebuie sa ne dea acest lucru, apoi binenteles ca am mers inapoi la cadastru a redepus totograful actele si asteptam sa primim zilele acestea sper hartia cu care trebuie din nou sa mergem la primarie sa o depunem pt concesionarea terenului pe care dorim o extindere, si sper ca se va rezolva toate acestea anul acesta, dar pana atunci nu mai stim ce sa facem deoarece noi tot reparam si altii ne tot strica acest planseu, ba mai mult mai nou copilul loir se da cu trotineta pe el.
Buna, as dori sa stiu ce se poate face cu o familie din vecini, care sunt chiriasi de primarie, desi nu aveau dreptul sa primeasca locuinta datorita faptului ca au avut locuinta pe numele lor. Aceasta familie cauzeaza pagube tuturor din jur, sunt foarte violenti, zi si noapte se cearta, suntem amenintati in modul cel mai serios de catre ei, curatenie nu fac in incinta imobilului si nici in curtea comuna, ei fac doar mizerie,peste tot sunt tigari si alte lucruri aruncate, mentionez faptul ca am depus noi celelalte familii plangere impotriva lor la primarie, am primit raspuns ca la prima abatere vor fi dati in judecata si evacuati. Binenteles ca nu s-au calmat, s-a depus a doua reclamatie la primarie in mai 2017 si inca nu am primit raspuns in scris doar verbal ca au luat seama la plangerea noastra dar totusi ei nu fac nimic. Suntem deranjati zi si noapte de aceasta famile, noi avem locuri de munca, copiii merg la scoala si foarte foarte des nu putem sa ne odihnim noaptea de ei. Ce putem sa facem ca acesti oameni sa fie evacuati, la cine sa ne mai adresam, pentru ca deja ne temem pt viata noastra. Noi ceilalti suntem proprietari intabulati, doar ei sunt chiriasi de primarie. Va multumesc
Buna, as dori sa sa rog sa imi dati un raspuns la urmatoarea intrebare:
Locuinta mea este o adaugire de o casa cu 4 apartamente (2 la parte 2 la etajul 1), deasupra mea e cerul, sub locuinta mea este pamantul, sunt prorietar intabulat al acestei locuinte, mentionez ca avem o camera, un hol si baie, doar atat, vecinii de la etaj se plimba pe planseul casei mele datorita faptului ca inainte sa cumpar eu aceasta locuinta cineva a facut o usa ilegala care se deschide intr-o parte a plenseului meu. Noi dorim sa mansardam planseul pt ca nu avem acoperis si apa se infiltreaza tot timpul, reparatii doar noi am facut pe planseu, dar degeaba incerc sa le explic vecinilor ca ei nu vor nici cum sa inteleaga sa nu se mai plimbe si sa nu mai intinda haine pe planseul meu, mentionez si faptul ca am incercat de multe ori cu vorba buna dar ei nu vor nicucum sa inteleaga. Noi am obtinut certificat de urbanism pt constructie in care speciffia clar ca planseul este proprietatea noastra, le-am aratat actele si tot la fel e situatia. Acum mai sunt cateva acte care trebuie depuse in curand la primarie pt a obtine autorizatia de constructie. Spuneti-mi va rog ce pot face pana cand obtin autorizatia ca sa opresc accesul pe planseul casei mele. Mai mentionez ca o familie este chiriasa de primarie si cealalta este platitoare de rate la primarie nici unul din ei nu sunt proprietari intabulati. De reparat nici vorba sa repare, iar noi deja suntem foarte deranjati atat ziua cat si noaptea de umbletele lor, desi intrarea principala este prin casa scarii, iar pe aceasta au blocat-o cu tot felule lucruri si ei circula pe planseul nostru. Va multumesc de sfat.
Răspuns la discuția Vorbe urate din partea vecinilor
Andyf a scris:

Bna ziua, as dori si eu sa va imi raspundeti va rog la o intrebare.
Eu locuiesc intr-o casa cu 5 familii, locuinta mea este o adaugire a casei, iar deasupra planseului meu este cerul, Suntem proprietari intabulati pe aceasta locuinta. Restul casei are acoperis, iar casa mea nu are. Am depus o cerere la primarie pt a putea mansarda si acoperi locuinta mea, deoarece avem 4 copii si locuim doar intr-o camera, mai avem o baie si un hol, bucatarie nu avem deloc. Certificatul de urbanism ni s-a aprobat de catre primarie. Mentionez ca cei de la primarie au spus ca acest planseu apartine de locuinta mea, nu este o terasa comuna pe care sa se circule doar ca un act in acest sens nu am, dar ei au spus ca daca era comnu nu imi aprobau certificatul de urbanism, dar datorita faputului ca apartine de locuinta mea au aprobat acest certificat. Ani de zile si chiar si acum dupa ce am obtinut certificatul de urbanism 2 familii din vecini continua sa circule pe planseul meu zilnic, isis intind haine la uscat, covoare si de multe ori imi arunca apa din galeata pe planseu pe motivul ca ei isi spala casa scarii si doar nu o sa intre cu apa murdara in casa inapoi. Chiar si pe arhitecta care imi face proiectul de mansardare au atacat-o cu vorbe urate. I-am rugat de multe ori sa inceteze sa mai circule pe acest planseu dar pe ei nu ii intereseaza. Am facut poze, am si filmat cand intind hainele si tot nu ii intereseaza. Mentionez ca avem curte comuna foarte mare 555 mp, unde ar putea sa isi intinda hainele dar ei nu vor. Mentionez si faptul ca ei au o familie 4 camere iar cealata 2 camere, eu doar una. La politie nu am fost inca pt faptul ca nu am vrut sa le fac rau, am depus doar o cerere la primarie la care ei mi-au trimis raspuns sa le intentionez proces la tribunal. Va dati seama ca avand 4 copii nu am bani de asa ceva, dar ne deranjeaza foarte mult bataia de joc pe care o suportam zilnic. Imi deterioreaza planseul de reparat nnu il repara mie imi curge apa pe pereti si cand ploua arata urat peretii si in fiecare an trebuie sa zugravesc si tot degeaba e. Spuneti-mi va rog ce pot sa fac si cum sa fac ca sa rezolv aceasta situatie avand in vedere faptul ca cei de la urbanism mi-au spus clar ca noi nu avem nimic in comun cu casa. Va multumesc pt sfat.

Bna ziua, as dori si eu sa va imi raspundeti va rog la o intrebare.
Eu locuiesc intr-o casa cu 5 familii, locuinta mea este o adaugire a casei, iar deasupra planseului meu este cerul, Suntem proprietari intabulati pe aceasta locuinta. Restul casei are acoperis, iar casa mea nu are. Am depus o cerere la primarie pt a putea mansarda si acoperi locuinta mea, deoarece avem 4 copii si locuim doar intr-o camera, mai avem o baie si un hol, bucatarie nu avem deloc. Certificatul de urbanism ni s-a aprobat de catre primarie. Mentionez ca cei de la primarie au spus ca acest planseu apartine de locuinta mea, nu este o terasa comuna pe care sa se circule doar ca un act in acest sens nu am, dar ei au spus ca daca era comnu nu imi aprobau certificatul de urbanism, dar datorita faputului ca apartine de locuinta mea au aprobat acest certificat. Ani de zile si chiar si acum dupa ce am obtinut certificatul de urbanism 2 familii din vecini continua sa circule pe planseul meu zilnic, isis intind haine la uscat, covoare si de multe ori imi arunca apa din galeata pe planseu pe motivul ca ei isi spala casa scarii si doar nu o sa intre cu apa murdara in casa inapoi. Chiar si pe arhitecta care imi face proiectul de mansardare au atacat-o cu vorbe urate. I-am rugat de multe ori sa inceteze sa mai circule pe acest planseu dar pe ei nu ii intereseaza. Am facut poze, am si filmat cand intind hainele si tot nu ii intereseaza. Mentionez ca avem curte comuna foarte mare 555 mp, unde ar putea sa isi intinda hainele dar ei nu vor. Mentionez si faptul ca ei au o familie 4 camere iar cealata 2 camere, eu doar una. La politie nu am fost inca pt faptul ca nu am vrut sa le fac rau, am depus doar o cerere la primarie la care ei mi-au trimis raspuns sa le intentionez proces la tribunal. Va dati seama ca avand 4 copii nu am bani de asa ceva, dar ne deranjeaza foarte mult bataia de joc pe care o suportam zilnic. Imi deterioreaza planseul de reparat nnu il repara mie imi curge apa pe pereti si cand ploua arata urat peretii si in fiecare an trebuie sa zugravesc si tot degeaba e. Spuneti-mi va rog ce pot sa fac si cum sa fac ca sa rezolv aceasta situatie avand in vedere faptul ca cei de la urbanism mi-au spus clar ca noi nu avem nimic in comun cu casa. Va multumesc pt sfat.