avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Activitate andydeea

Activitate andydeea

Bună ziua. Tatăl meu a decedat pe vremea când eu eram copil, iar mama s-a recăsătorit după un timp. Casa pe care eu și mama am moștenit-o era a tatălui meu înainte de căsătoria lor. Întrebarea mea este dacă actualul soț al mamei are vreun drept din imobil?
Mulțumesc anticipat!
E o firmă poloneză ce are sucursale și în România, iar munca am prestat-o în Germania.
Mulțumesc pentru răspuns!
Problema mea la care aș dori lămuriri este legată de cum pot face să beneficiez în continuare de vechimea în muncă și asigurarea de sănătate? Menționez că până în 2013 am fost angajată cu forme legale pe teritoriul României, iar de atunci și până în prezent am avut un contract de colaborare cu o firma din afara țării și am muncit în afara României. Nu mi s-a spus de la bun început că firma nu asigura aceste contribuții pentru mine pe teritoriul României și de curând am avut o discuție pe aceasta temă mi-au spus că va trebui sa le achit eu. Mă interesează în ideea posibilității de a rămâne însărcinată dacă și cum voi putea beneficia de plata concediului pentru creșterea copilului.