avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Activitate adriana_andreica

Activitate adriana_andreica

Buna ziua, as dori sa stiu daca exista cadrul legal pt ca asistenta de la medicul de familie sa imi ceara adeverinta de la angator cu data inceperii concediului medical. Mai exact: in 16.10 mi s-a extras molarul de minte care mi-a cauzat o infectie in organism, urmata de o febra foarte mare. Am putut ajunge doar in 18.10 la medicul de familie, am intrebat daca poate sa imi dea concediu medical si pt data de 17.10 si mi-a raspuns ca doar daca adeverinta de la angajator e eliberata cu data de 17.10. Cei de la hr mi-au spus ca nu se poate elibera retroactiv niciun act. M-am uitat peste legi si am gasit doar in paragraf din 2003 cu acest subiect. Mai este activ cumva? Multumesc mult.
Răspuns la discuția Repercursiuni schimbare Cod COR
Multumesc pt raspunsul prompt. Imi puteti da mai multe detalii legate de schimbarea functiei, va rog? Daca se schimba codul COR se modifica si fisa postului, nu? Eu sunt obligata sa accept toate schimbarile?
Buna ziua, tocmai am aflat ca firma la care sunt angajata vrea sa schimbe codul COR tuturor angajatilor din 214461 (inginer in cercetare..) in 215313 (consilier tehnic). Imi puteti spune ce repercursiuni ar fi in viitor?
In sensul ca ma va afecta la pensie? Poate angajatorul sa schimbe codul COR fara acordul meu?