avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Data adeverintei de la angajator pt eliberarea ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Data adeverintei de la angajator pt eliberarea concediului medical

Buna ziua, as dori sa stiu daca exista cadrul legal pt ca asistenta de la medicul de familie sa imi ceara adeverinta de la angator cu data inceperii concediului medical. Mai exact: in 16.10 mi s-a extras molarul de minte care mi-a cauzat o infectie in organism, urmata de o febra foarte mare. Am putut ajunge doar in 18.10 la medicul de familie, am intrebat daca poate sa imi dea concediu medical si pt data de 17.10 si mi-a raspuns ca doar daca adeverinta de la angajator e eliberata cu data de 17.10. Cei de la hr mi-au spus ca nu se poate elibera retroactiv niciun act. M-am uitat peste legi si am gasit doar in paragraf din 2003 cu acest subiect. Mai este activ cumva? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: adriana_andreica , utilizator 15:35, 19 Octombrie 2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacerea contractului de munca pec az de boala ToscaFlorina ToscaFlorina Buna ziua, Incerc sa expun problema cat mai pe scurt posibil. Acum 10 zile am contactat o boala contagioasa si am fost nevoita sa merg la urgente. De la ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu daca imi pierd serviciul (asistent maternal) in caz de divort Dani1977 Dani1977 Buna seara . Sunt asistenta maternala in prag de divort stau in gazda dar sunt luata in spatiu la socrii mei . Vreau sa stiu daca o sa imi pierd copilul luat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere copil stefan_bh stefan_bh Buna ziua pt toti am nevoie de ajutor ,am nascut la data de 19.01.2010 dupa aceasata data mi sa eliberat concediu medical lauzie pina la data de ... (vezi toată discuția)