Buna ziua pt toti
am nevoie de ajutor ,am nascut la data de 19.01.2010 dupa aceasata data mi sa eliberat concediu medical lauzie pina la data de 31.01.2010 si in luna urmatoare
trebuia sa ne prezentam pt a cere si in luna urmatoare concediul medical dar sotul sa inbolnavit si nu neam putut prezenta numai astazi 09.03.2010 si am constatat,ca medicul de familie a uitat de noi si nu mia emis in continoare concediul .
acum suntem intro situatie in care nu stim ce se mai poate face pt a putea depune dosarul pentru crestere copil.
va multumesc D.O
Pentru a beneficia de drepturi aveti si obligatii pe care se pare ca nu le-ati indeplinit.
La solicitarea dvs. medicul va elibereaza certificatul medical.
Incercati sa obtineti certificatul,apoi va rugati daca se poate (!?) ca angajatorul sa-l primeasca ssmd...
Dosarul de indemnizatie il puteti depune si fara acest concediu medical.
Problema o aveti la serviciu unde ati lipsit nemotivat in luna februarie.
Medicul de familie nu trebuie sa tina minte de dvs, dvs trebuie sa va duceti la dansul si sa luati concediul medical. Se gaseau solutii daca v-ati fi gandit din timp, un prieten, o colega etc.
Medicul putea elibera postnatalul pentru februarie in orice zi a lunii februarie, dar in martie nu mai va poate ajuta.
Iar la servici trebuia depus pana pe data de 5 a lunii martie.
Incercati sa va luati concediu de odihna/fara plata in asa fel incat sa aveti 42 de zile dupa nastere si sa intrati in CIC in ziua 43.
Asta daca aveti un angajator intelegator si va accepta ca de abia acum v-ati adus aminte ca nu ati adus nici un medical pentru februarie. Angajatorul va poate accepta o cerere retroactiva, dar nu are nici o obligatie de a va ajuta.
Imi pare rau ca vestile sunt proaste.
Felicitari pentru bebe.
Dn Kitte va multumesc pt raspuns imprejurariile si locul unde ne aflam undeva ascuns la tara nu erau posibile si nici imprejurariile care au dus la acestea am ramas dupa nastere fara nici un ban in casa fara telefon si fara masina si acea de 22de ani si cu sotul bolnav ,dar nea ramas credinta ,si speranta pt un viitor mai bun si o fetita care ne face zilele pline de bucurie
VA MULTUMESC DIN SUFLET
D.O