avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Activitate anila28

Activitate anila28

Buna ziua,eu ma loghez de pe telefon vad ce mi se raspunde la intrebari dar nu am vreo optiune de a si putea raspunde
Cum pot raspunde neavand acces decat de pe telefon,multumesc!
Buna ziua,bunicii sotului acum 3 ani i-au dat casa si au facut un contract de intretinere cu clauze in care se specifica ca trebuie luate medicamente,mancare etc,iar la moartea lor sotului ii revine casa,inre timp batranii s-au razgandit exista posibilitatea ca aceasta casa sa o treaca pe numele stranepoatei lor care este minora? Cum am putea face sa dam casa fetitei iar la 18ani sa faca ce vrea cu ea?! Multumesc
Buna ziua,sunt in crestere copil pana la 2ani(acum are 1an si 2luni) am inteles ca se poate prelungi aceasta perioada pana la 3ani (exclus certificatul de handicap),anume daca copilul este dependent de mama(nu mananca fara ea,nu doarme,nu vrea nimic daca nu e mama), vorbeste greu...stiti ceva in acest sens?
Persoana care m-a informat sta in crestere copil pana la 3ani si M-a asigurat ca,copilul dumneaiei nu este incadrat cu vreun handicap
Multumesc
Buna seara,daca in ultimile 24luni,am acumulat 12 luni lucrate la diverse firme beneficiez de somaj in conditiile ca acum patronul insista sa mi dau demisia cu acordul partilor? Multumesc
Răspuns la discuția indemnizatie
Multumesc frumos!
Discuție indemnizatie
Buna ziua,am nascut pe 27febr,din luna a5a am avut 120zile risc maternal,iar apoi am intrat in prenatal m-ar interesa sa stiu cum ies mai bine la bani,in contract salariul este de 1075lei va multumesc