avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere

Buna ziua,bunicii sotului acum 3 ani i-au dat casa si au facut un contract de intretinere cu clauze in care se specifica ca trebuie luate medicamente,mancare etc,iar la moartea lor sotului ii revine casa,inre timp batranii s-au razgandit exista posibilitatea ca aceasta casa sa o treaca pe numele stranepoatei lor care este minora? Cum am putea face sa dam casa fetitei iar la 18ani sa faca ce vrea cu ea?! Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:15, 14 Mai 2016
Nu ziceti daca si sotul ar fi de acord.
Sotul dvs isi indeplineste obligatiile asumate prin contract ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Mai 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de intretinere maria26 maria26 Buna seara! Bunica sotului meu are 91 de ani si este bolnava, nu mai este prea lucida si vrea sa ne lase averea ei mie si sotului (nepotul ei). Soacra are ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere cu clauza de uzufruct viager adryan81bz adryan81bz parintii mei au facut cu o bunica un contract de intretinere cu clauza de uzufruct viager...in schimbul acestei transmisiuni bunica a cerut sa fie ... (vezi toată discuția)
Pentru bani, isi vrea mama moarta... carmen silva carmen silva buna ziua, scriu pentru cazul unei prietene. sunt doi frati: frate si sora... Apartamentul in care locuieste mama lor, a fost cumparat de mama pe numele ... (vezi toată discuția)