avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie CCC

Buna ziua,sunt in crestere copil pana la 2ani(acum are 1an si 2luni) am inteles ca se poate prelungi aceasta perioada pana la 3ani (exclus certificatul de handicap),anume daca copilul este dependent de mama(nu mananca fara ea,nu doarme,nu vrea nimic daca nu e mama), vorbeste greu...stiti ceva in acest sens?
Persoana care m-a informat sta in crestere copil pana la 3ani si M-a asigurat ca,copilul dumneaiei nu este incadrat cu vreun handicap
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:28, 21 Aprilie 2016
1. Nu este prevazut asa ceva in OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor.

2. Persoana care v-a informat sa va spuna care este baza legala si cine ii plateste indemnizatia pana la varsta de 3 ani a copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil cu handicap oana.dobre90 oana.dobre90 Buna ziua!baiatul meu cel mare(3ani) a primit gr 1 pe certificatul de handicap.Eu momentan sunt in CCC pt cel mic(1an si 7 luni).Din cate m-am informat si ce ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc retroactiv mamy86 mamy86 Buna ziua,am si eu o neclaritate;mamicile care au optat pentru CCC pentru o perioada de 1an,vor beneficia de prelungirea acestuia pana la 2ani.acestea ... (vezi toată discuția)
Incetarea ccc cu dizabilitati florea corina florea corina Bună ziua, Certificatul medical de handicap,grad mediu este valabil pana in data de 27.04.2018,dar pe 29.03.2018 am primit o decizie din care reiese ca a ... (vezi toată discuția)