Tată de 86 ani - notariat,
Bună seara,
Fiul dorește să primească de la tatăl lui în vârstă de 86 ani un teren. Pot ambii să se întâlnească în fața notarului pentru semnarea actului de donație?
Vă mulțumesc.
Am concluzii greșite oare sau, de ce nici un răspuns? Între timp m-am gândit, am acceptat faptele și cred că e mai bine că, ex-soțul sorei, și-a luat construcția de pe terenul meu. Sper să nu dispară și casa, totuși.
Dărămare grajd in curte privată de catre vecin,
Bună ziua,
Un vecin, ex-soț al sorei, a deconstruit și luat materialele unui grajd construit pe terenul meu de când sora și ex-soțul erau căsătoriți, înainte de anul 2013, fără permisiunea mea, a proprietarului.
1. Consider că a încălcat/violat proprietatea privată,
2. A furat materialele de construcție,
3. A tăinuit acțiunile și nu are bun simț.
Întrebare: Ce considerați că trebuie să fac? Care sunt procedurile legale? Dacă am sorț de recuperate a pagubei având în vedere că va costa timp, bani, energie să-l dau în judecată angajându-mi un avocat să rezolve paguba. Ex-soțul este neangajat .... Personal nu locuiesc la țară, la locul cu pricină și deplasările pentru judecată costă și ele mai ales timp și cere să lipsesc de la activitățile în care sunt împlicată și nu pot lipsi.
Vâ mulțumesc frumos.
Bună ziua,
Am comandat ghete pe un site din China și am primit pantofi de unică folosință prin Fan Curier Internațional. Care e procedura de recuperare a banilor și dacă avem legi de protecție a consumatorului care sunt active între China și România. Mulțumesc.
Bună ziua,
Un titular și un împuternicit de grad 1 din familia titularului au un cont bancar cu o sumă anume. Dacă titularul moare, împuternicitul mai are acces la cont să facă plăți/retrageri/depuneri?
Mulțumesc frumos.
Bună ziua,
Când există un cont bancar cu o sumă oarecare pe numele unui anume titular și a unui împuternicit din familia titularului, când/dacă moare titularul, împuternicitul poate retrage/face plăți/depune în contul bancar? Mulțumesc frumos.
Multumesc pentru raspuns.
Se anunta politia INAINTE sa fii pagubit? Ar trebui ca politia romana sa ia masuri pentru aceste prezentari si recrutari?
Gift of Legacy
Buna ziua.
A aparut un joc numit Gift of Legacy din Africa venit care implica oameni prin recrutare cu sistem piramidal prezentat ca actiune de binefacere.
Personal cred ca e pacaleala si oameni slabi de inger cad in astfel de inselaciuni ambalate in castiguri si fapte de caritate.
Am fost sunata de o prietena sa imi prezinte avantajele si oportunitatea de castig implicandu-ma in acest joc. Pentru mine este clar inselaciune.
Intrebarea: cine ar avea responsabilitatea sa verifice-opreasca-sanctioneze astfel de jocuri virtuale care fac victime si ce sanctiuni risca AUTORII?
va multumesc.
Cu stima,
Lidia