Buna seara. Am o problema mare
In data de 14 eu si soțul meu am avut in conflict neplăcut deoarece eu am greșit fata de soțul meu acum 2 ani l am înșelat si eu in ziua aceea l am lovit si jignit foarte mult. In urma conflictului a rezultat lovirea mea in zona picioarelor cu un vătrai si in zona fetei cu palma având un ten sensibil m am învinețit foarte urat. Un vecin a sunat la 112 iar domnii polițiști sau sesizat la fata locului cu domnul procuror care a luat declarație mie si soțului. Eu nu am cerut nici o măsură preventivă, nu am depus plângere, nu am cerut restrictie deoarece conflictul a fost din vina mea mi am meritat cele întâmplate. Dar in ziua când sa cerut revocarea măsurii preventive domnul procuror a venit cu schimbarea încadrări juridice in tentativa de omor. Dar eu am depus la dosar ca sunt clinic sanatoasa si din punct de vedere fizic si psihic acte făcute de un medic expert.
Cu toate acestea contestația care a fost pentru revocare a fost mereu respinsa eu nu am fost audiata in nici un proces.
Eu as dori ca soțul meu sa fie pus in libertate nu îmi doresc sa mai fie nici o măsură preventivă luata dar nu stiu ce pot face ca soțul meu sa iasă in libertate, noi vrem sa ne relu viață de familie împreună. Astăzi sa discutat daca se va mai prelungi măsură preventiva si a fost aprobata , sa prelungit din nou. Va rog sa ma ajutati ce as putea eu face ca parte vatamata im dosar eu nu am fost audiata niciodată in proces. Ce as putea face sa pot fi si eu ascultata sa îmi pot spune dorință de a fi cu soțul meu împreună din nou? Va rog sa ma ajutati ce pot face sa fie pus in libertate?
LidiaMuraru
Utilizator 7din 8 utilizatori consideră acest răspuns util
NU trebuie să doriți să rămâneți în casă cu un individ care a fost încadrat în tentativă de omor. Asta ar da convingerea că sunteți ”sănătoasă la cap”. Deci, dacă dumneavoastră NU aveți grijă de dumneavoastră, acum, slavă Domnului că autoritățile POT interveni. Să nu vă pară joacă tentativa de omor.
DinuX
Utilizator 9din 11 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu cred ca bataia poate fi justificata in vreun fel. Asa poate ati fi meritat si sa va omoare?!
Violenta nu are ce cauta intr-o familie, asta nu este nici dragoste, nici respect, nici prietenie.
eclair
Utilizator 10din 10 utilizatori consideră acest răspuns util
Realmente aveti o mare problema atunci când spuneți ca ați meritat bătaia... Niciun om nu merita sa fie lovit. v-aș sugera sa discutați cu un psiholog, deoarece ați suferit o trauma, de care înțeleg ca nici măcar nu va dați seama. Sunteți in primejdie alături de o persoana capabila de astfel de acte. Măcar o data autoritățile au intervenit corespunzător. Aveți grija de dv.