avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Există o lege pentru teren/casă care, la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Există o lege pentru teren/casă care, la vânzarea ...

Bună ziua.

Există o lege pentru teren/casă care, la vânzarea acestora dă prioritate vecinului să cumpere proprietatea?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:00, 17 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
numai pentru terenuri agricole extravilan
Iar prioritate se referă doar la actul de cumpărare. Vecinul trebuie să accepte prețul vânzătorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am mai multe terenuri intr o asociatie agricola . ... mihai.valeria mihai.valeria Buna ziua. Am mai multe terenuri intr o asociatie agricola . Vreau sa vand unul dintre ele, acesta avand cadastru cu numar cadastral. Cum pot sa l scot din ... (vezi toată discuția)
Imputernicire la notar ContSters359110 ContSters359110 verisoara mea spune ca are de la unchiul meu( tatal ei inca in viata) imputernicire de la notar , cum ca, poate sa vanda un teren parte a unchiului meu. ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren extravilan agricol.vreau sa vand un teren agricol ( extravilan agricol ) . arendatorul ... fstver fstver Vreau sa vand un teren agricol ( extravilan agricol ) . Arendatorul si-a facut uz de dreptul de preemptiune si a acceptat pretul cerut. Dupa obtinerea tuturor ... (vezi toată discuția)