Buna ziua .
As dori sa stiu CE COSTURI SUNT pentru obtinere unui certificat energetic in vederea vinzari unui apartament .
Apartamentul are 4 camere si este in Bucuresti.
Multumesc
Buna ziua.
As dori sa aflu si eu un raspuns la urmatoarea intrebare .
Dupa decesul unuia dintre parinti ,am efectuat succesiunea si o cota parte din locuinta a revenit si fratelui meu .(Suntem in continuare sotul viu si doi copii ) cum spune legea .
Dar fratele meu este plecat din tara , NU a contribuit nicio data la vreo actiune de intretinere a locuintei cu absolut nimic si aici mentionez urmatoarele ,casa a fost reabilitata in intrgime din fondurile mele personale si neajutat de nimeni nici macar de parinti care locuiesc cu mine .
Nici parinti nu au fost ajutati cu nimic EU ingrijindui Eu asigurindu-le tot ce le-a trebuit avind in vedere ca parintele decedat a zacut la pat 2 ani ,EU am umblat la tratamente ,spitale si tot ce sa putut face pentru decedat.
Din pacate nu am pastrat nicio dovada ,chitante la tot ce am cumparat pentru casa ,dar nici retete sau lucruri ce a fost nevoie pentru parintele care a decedat ,CE POT SA FAC SA OBTIN SI PARTEA FRATELUI MEU ,avind in vedere ca si sotul viu asta doreste ,ca eu sa devin proprietar intreg raminind in continuare sa il ingrijesc pe parinte dar si locuinta asa cum am facut si pina acum. Pot dovedi ca spun adevarul cu foarte multi martori (vecini &rude )
Fratele meu vine des in tara maxim de 2 ori pe an si la noi vine 1/2 ore el avind casa in Bucuresti . IL POT CHEMA IN INSTANTA ,SA POT OBTINE SI PARTEA LUI ?
Multimesc.
In concluzie ce trebuie sa faca sotul in viata pentru cei 2 copii care il ingrijesc ,avind in vedere ca cel de-al 3-lea fiu nu la vizitat de 8 ani .Dar isi vrea cu toata rautatea partea lui din casa la care nu a contribuit cu nimic nicio data si nici nu contribuie .intretinerea fiind asigurata de foarte multi ani de cei 2 carora doreste sa le lase partea.cel de-al 3-lea sa ramina doar cu ce i se cuvine de la parintele decedat .
Multumesc
Ce se poate face ca sa fie legal si inatacabil ,daca in urma unei succesiuni dupa sotul decedat o casa se va imparti intre sotul in viata si 3 copii ai defunctului ,numai ca sotul viu doreste sa lase cota lui din proprietate doar la 2 dintre cei 3 copii ? Multumesc