Buna ziua,
Sunt si eu cam in aceeasi situatie ca domnul "livius1", dar am sa o formulez altfel:
1. Mama este decedata de aprox. 6 ani, timp in care nu s-a incheiat decat la notar acceptarea tacita a succesiunii acum 4 ani.
2. Apartamentul a fost luat dupa casatorie, si asa cum e legea, e trecut pe numele ambilor soti (cu toate ca numai sotul a avut un angajament de plata cu Conti SA - si pe chitanta de plata este trecut numai el). Deci jumatate din aparament este supus succesiunii.
3.
M-ar interesa care sunt cotele fiecaruia: tatal si cei 2 copii, daca se poate!
4. La inmormantare am toate chitantele si tot ce s-a putut lua justifiat pe numele meu, locul de veci il platesc eu, crucea si tot ce tine de mormant este achitat de mine, iar pomenile toate de peste an le fac numai eu, neavand din partea surorii nici macar un covrig! (dar la pomenile acestea nu am dovezi - asa cum specificati ca ar fi trebuit)
5. imbunatatiri la apartament nu am adus!
6. la data decesului, partea de apartament a mamei era supus sechestrului, avand o datorie de `15000 lei achitata de tatal meu
7.
Datoria trebuia achitata de toti 3? daca s-a incheiat acele acte la notariat?! trebuie despagubit tata?
8.
Cum si ce as putea face ca sora mea sa accepte "obligat" o dezpagubire calculata la valoarea de piata a apartamentului asa cum figureaza la [ link extern ] > ?!
Astept cu nerabdare raspuns de la dumneavoastra!