Tatal meu a decedat in 2013 si dorim sa facem succesiunea ,urmasi fiind mama,eu ,un frate si fiica unui frate decedat .Desi proprietari sunt in acte parintii mei apartamentul a fost achitat in 1992 in rate de fratele decedat iar fiica acestuia in baza chitantelor doreste tot apartamentul .Tata a dat lunar banii fratelui meu inapoi dar nu a cerut o chitanta acestuia din care sa rezulte achitarea sumelor deoarece erau tata si fiu .Parintii mei au achitat anual impozitul ptr casa Poate obtine fiica fratelui meu apartamentul si sa o dea afara pe mama mea in varsta de 85 de ani din casa?
Buna ziua,
Cotele sunt:
- mama 5/8 din apartament
- fiecare copil (inclusiv cel decedat dar in locul caruia vine prin reprezentare fiica) cate 3/24 din apartament.
Chitantele sunt bune de pus la panoul de onoare.
Poate dovedi ca acei bani nu i-au fost dati in mana de parintii defunctului frate ca sa-i depuna?
Daca se ajunge la dezbaterea succesiunii in instanta solicitati ajutorul unui avocat, mai ales ca nepoata pare destul de lipsita de OMENIE!
Succesiune
looly
Buna ziua.Am o prietena careia i-a decedat unchiul (prin alianta).Matusa ei a murit acum vreo 10 ani,acum el.Nu aveau copii.Singurele rude apropiate in viata ... (vezi toată discuția)