avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Activitate roxana-mendy01

Activitate roxana-mendy01

Buna ziua,sunt casatorita,insa despartita in fapt de 3ani,am o relatie de un an jumate cu altcineva,din care a rezultat un copil are 4luni nascut in Grecia sunt inca aici si trebuie sa i fac certificatul de nastere la ambasada.intrebarea mea este .il poate recunoaste tatal biologic si sa i poarte numele?sau trebuie trecut pe numele sotului,daca da ii pof face acte in lipsa lui,sau am nevoie de procura ceva sau buletinul lui ,in caz ca nu vrea sa ma ajute cum pot sa revin cu copilul in tara.
Buna ziua asi avea si eu cateva intrebari .cat dureaza divortul de comun acord ,se poate face la notar dar in absenta mea sau trebuie neaparat la tribunal si sa fiu reprezentata de un av.?daca sunt in strainatate cum pot intenta divort?tin sa mentionez ca avem un copil minor am facut acum un an un contract de mediere prin care ne pusesem de acord ca minorul sa ramana la soț,nu vrea pensie alimentara,nu vreau partaj.doar ca nu am ajuns sa bag actele...mai pot folosi contractul acela?
Buna ziua.am si eu o intrebare.sunt despartita de sot fara a fi divortata de 2ani intre timp am pe altcineva astept un copil cu el sunt in Grecia,si as vrea sa stiu daca actualul partener poate trece copilul la nastere pe numele lui.