avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate Jenovaghost

Activitate Jenovaghost

Am fost si m-am interesat si mi-a zis ca imi blocheaza conturile daca nu platesc si cheltuielile de executare in valoare de 96 lei, in plus peste suma de 147 lei reprezentand facturi restante.
Ei sustin ca nu au nici o vina ca nu am fost notificata sau am fost pe alta adresa si notificarea nu a ajuns la mine. Se pare ca sunt si altii din acest orasel in aceasta situatie, asa ca ne-am trezit direct cu somatii de executare silita, fara sa mai cheltuiasca bani pe scrisori, desi la ei 3 copii alb-negru costa 10 lei+tva, iar la xerox 0,4 lei+tva. Asta da afacere.

trandafir2 a scris:

La instanta de executare daca s-a cerut executarea silita de catre executorul judecatoresc (eventual solicitati si niste lamuriri prealabile de la acel Bej, sa vedeti mai exact despre ce este vorba, pentru ca, din ce ati scris in primul mesaj nu reiese clar care este situatia de fapt in care va aflati).

Catre cine?Executor, lichidator, APA-CANAL?
Buna ziua,

Am primit o instiintare de la un birou judecatoresc ca trebuie sa platesc, conform somatiei niste facturi de 147,93 lei pt SC PRO EFFECT SRL-Onesti, facturi emise de SC APA CANAL SRL-societate in insolventa.
Nu am fost notificata cu privire la aceste facturi si adresa de pe plic este gresita. Plicul mi-a fost adus de persoana din str. Republicii, dar noi, SC PRO EFFECT SRL, avem adresa pe Str. Ciresoaiei nr. 15, Onesti.
Nu pot sa stiu daca lichidatorul a trimis notificare la aceeasi adresa sau nu. Cert este ca eu nu am primit aceasta notificare si se poate verifica, cred. Daca as fi primit-o probabil as fi platit facturile. Cert este ca nu este normal sa platesc cheltuieli de executare 96,4 lei si vreau sa fac contestatie.

Cu stima,
Cristina Talpalaru
PRO EFFECT
0740031546

Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
In anul 2008 am achizitionat un teren pe firma prin credit bancar pentru construirea unei hale. Ulterior a venit criza si nu am mai avut bani pentru constructia ei , dar terenul a trebuit sa-l platesc in continuare. Momentan vreau sa-mi fac casa pe acel teren.
Este legal sa-mi iau autorizatiile pe persoana fizica, in timp ce terenul este pe persoana juridica? Nu pot sa fac vanzare de pe persoana juridica pe persoana fizica, pentru ca inca platesc rate la banca pentru el.
Ce acte ar trebui sa fac pentru ca sa fie totul in regula?
Pe scurt: mama mea nu are nici un venit, are 60 ani si nu are asigurare medicala. Cum as putea sa o iau in intretinerea mea-fiind copilul ei- si sa beneficieze de asigurarea mea medicala. Exista vreo lege care m-ar ajuta sa procedez astfel? Daca nu, ce este de facut?