avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la somatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la somatie executare silita

Buna ziua,

Am primit o instiintare de la un birou judecatoresc ca trebuie sa platesc, conform somatiei niste facturi de 147,93 lei pt SC PRO EFFECT SRL-Onesti, facturi emise de SC APA CANAL SRL-societate in insolventa.
Nu am fost notificata cu privire la aceste facturi si adresa de pe plic este gresita. Plicul mi-a fost adus de persoana din str. Republicii, dar noi, SC PRO EFFECT SRL, avem adresa pe Str. Ciresoaiei nr. 15, Onesti.
Nu pot sa stiu daca lichidatorul a trimis notificare la aceeasi adresa sau nu. Cert este ca eu nu am primit aceasta notificare si se poate verifica, cred. Daca as fi primit-o probabil as fi platit facturile. Cert este ca nu este normal sa platesc cheltuieli de executare 96,4 lei si vreau sa fac contestatie.

Cu stima,
Cristina Talpalaru
PRO EFFECT
0740031546

Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:55, 9 Mai 2018
Faceti contestatie. Urgent!
Catre cine?Executor, lichidator, APA-CANAL?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La instanta de executare daca s-a cerut executarea silita de catre executorul judecatoresc (eventual solicitati si niste lamuriri prealabile de la acel Bej, sa vedeti mai exact despre ce este vorba, pentru ca, din ce ati scris in primul mesaj nu reiese clar care este situatia de fapt in care va aflati).
Am fost si m-am interesat si mi-a zis ca imi blocheaza conturile daca nu platesc si cheltuielile de executare in valoare de 96 lei, in plus peste suma de 147 lei reprezentand facturi restante.
Ei sustin ca nu au nici o vina ca nu am fost notificata sau am fost pe alta adresa si notificarea nu a ajuns la mine. Se pare ca sunt si altii din acest orasel in aceasta situatie, asa ca ne-am trezit direct cu somatii de executare silita, fara sa mai cheltuiasca bani pe scrisori, desi la ei 3 copii alb-negru costa 10 lei+tva, iar la xerox 0,4 lei+tva. Asta da afacere.


trandafir2 a scris:

La instanta de executare daca s-a cerut executarea silita de catre executorul judecatoresc (eventual solicitati si niste lamuriri prealabile de la acel Bej, sa vedeti mai exact despre ce este vorba, pentru ca, din ce ati scris in primul mesaj nu reiese clar care este situatia de fapt in care va aflati).

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, strict cu privire la discutie, raspunsul initial ramane valabil, trebuie introdusa contestatie la executare (daca mai sunteti in termen, daca nu, cereti repunerea in termen) sau platiti sumele si life must go on.
Cu privire la "Asta da afacere", au fost situatii cand pentru o datorie de 50-75 lei s-a executat debitul si s-au platit, in plus, cheltuieli de executare de 4-500 lei. Asa ca, mai sunt destule de vazut pe discovery channel.


~ nu mai citati mesajele imediat anterioare, se subintelege ca se raspunde ultimului mesaj ~
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2018
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de inscriere a creantei in tabelul preliminar diaana diaana Buna ziua Am o mare rugaminte Unul dintre clientii nostri datornici a intrat in insolventa. Firma de insolventa ne-a trimis o notificare prin care ne putem ... (vezi toată discuția)
Poate sista furnizorul alimentarea cu apă din cauza neplății facturilor la timp? sorinstanciu sorinstanciu Ca urmare a neachitării la timp a facturilor emise de furnizor pentru serviciul de alimentare cu apă și canal, asociația noastră a fost somată să achite ... (vezi toată discuția)
Faliment lorenaambro lorenaambro model cerere recuperare creante (vezi toată discuția)