avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... autorizatii casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

autorizatii casa

In anul 2008 am achizitionat un teren pe firma prin credit bancar pentru construirea unei hale. Ulterior a venit criza si nu am mai avut bani pentru constructia ei , dar terenul a trebuit sa-l platesc in continuare. Momentan vreau sa-mi fac casa pe acel teren.
Este legal sa-mi iau autorizatiile pe persoana fizica, in timp ce terenul este pe persoana juridica? Nu pot sa fac vanzare de pe persoana juridica pe persoana fizica, pentru ca inca platesc rate la banca pentru el.
Ce acte ar trebui sa fac pentru ca sa fie totul in regula?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 08:23, 27 August 2015
Din moment ce tot dvs sunteti actualul si viitorul proprietar,cred ca este posibil. Pentru mai multe informatii adresati-va creditorului.
Trebuie să faceți un act între persoana juridică și persoana fizică (chiar dacă sunteți tot d-voastră) prin care să permiteși construirea . În acest caz intervine și creditoarea.
Deabia apoi, se va da AC pe numele d-voastră, ca persoană fizică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme start-up nation CalinL CalinL Buna ziua. In 2019 am primit finantare prin programul Start-up Nation. Am avut probleme cu un teren unde am dorit sa construiesc o hala pentru un service ... (vezi toată discuția)
Aplicarea tva la vanzarea de cladiri si terenuri aflate in patrimoniu camelia moga camelia moga in cazul in care o societate comerciala decide sa vanda din patrimoniu cladiri si terenuri ,cum se aplica TVA-ul ,in cazul in care cumparatorul este persoana ... (vezi toată discuția)
Prin ce modalitate pot sa devin coproprietar pe un teren ? francisca_maria francisca_maria Buna ziua! Terenul lui, banii mei. Asadar: nu suntem casatoriti inca, el detine un teren pe care l-a achizitionat printr-un contract de credit cu ipoteca; eu ... (vezi toată discuția)