avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Activitate petcu2daniela

Activitate petcu2daniela

Discuție teren
Vreau sa cumpar un teren extraviran proprieterul a decedat si a lasat titlu de proprietate celui care a avut grija de el fara alte acte eu am folosit terenul 18 ani fiind teren agricol pot sa l cumpar de la cel ca are titlu? Sau cum pot sa procedez ca sa l cumpar multumesc
Buna seara. Uzufructul a fost facut pe jumatate din casa unde locuieste copilul meu, este fara clauza de intretinere,a dat o declaratie la notar in care tot ce vroia era sa nu se vanda casa cat traieste ea, a mai dat la notar acordul pentru a se baga gazele si curentul pe numele copilului, parintii locuiesc in jumatatea care au dat o nepoatei mele,noi nu vrem decat sa stim daca ea are dreptul sa faca scandal cand are chef. Mai este o problema fiul meu locuieste cu o fata pe care o acuza de tot cei mai rau deci vrea sa scape de fata cu orice pret mamei mele nu i plac barbatii insurati si eu tot de aia am divortat. Poate politia sa i puna o interdictie de a nu mai deranja copii?nu vrea sa faca fetei nici mutatie, politia a amenintat fata ca i da amenda ca locuiest fara forme legale la acea adresa. Asta pana cind o vom da in judecata. Fostul meu sot nu este in tara si pana vine el sa putem face ceva sa fie copii lasa ti in pace va multumesc
Problema cu discernamantul cine este in masura sa ceara aceasta proba? Nu si mai revine pentru ca situatia asta este de 16 ani, eu am divortat din cauza ei,in instanta poate sa si ceara drepturi si copilul?(22 ani) va multumesc
Imi cer scuze..motive nebunesti insemnand gratare din pisici si catei, martori catei si pisici astea sunt reclamatii la politie, sticle de triumf solutie de curatat ca probe deci..
Buna seara, parintii mei au facut act de vanzare cumparare cu uzufruct viager fostului meu sot si fiu lui nostru cel mic, copilul sa mutat in casa cu acordul parintilor mei si al fostului sot, am renovat casa am facut inbunatatiri, acum mama vrea sa l dea afara pe copil, la reclamat si la politie, motive nebunesti, ai bate in geamuri la orice ora din zi sau noapte, copilul locuieste in jumatate din casa, pe cealalta jumate unde locuiesc parintii mei a facut acte fetei surorii mele,ce pot face in aceasta situatie? Va multumesc
O sa para nebunie dar.. ca are impresia ca acea fata vrea sa o omoare, ca are doi caini care fac pipi pe usa si copii dau cu clor,nui suporta in casa
In jumatatea in care sta baiatul meu am muncit eu si sotul 11 ani dupa aceea ,noi am divortat el a ramas in casa cu ea iar pe mine ea ma dat afara din casa am plangere la politie facuta de ea a primit si amenda atunci eu am preferat sa plec ce se poate face ?ei nu i plac barbatii cu neveste de aceea ai face copilului probleme ca este cu o fata
Casa e inpartita in 2 pe cealalta jumate unde locuiesc parintii a facut acte fetei surorii mele
Multumesc ca ma ascultati a facut ia plangere copilului ce sa fac? Daca ai face el ei ce masuri se iau? El vrea doar sa fie lasat in pace si liniste
Buna ziua,am si eu o mare problema,mama mea a facut un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager fara cauza de intrtinere fostului meu sot si fiului meu,fiul meu cu acordul tatalui lui sa mutat in acea jumatate de casa care le revine lor,mama mea acum sa sucit si vrea sa l dea afara pe fiul meu, a facut reclamatii la politie,le face scandal(fiul meu sta si cu prietena lui),le bate in geamuri la orice ora din zi si din noapte ,creeaza numai probleme aceasta femei intrebarea mea este are dreptul sa se comporte asa ? Clauza aceasta ai permite acest drept?copilul a facut investiti in casa. Ce putem face intr o astfel de situatie?