avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren

Vreau sa cumpar un teren extraviran proprieterul a decedat si a lasat titlu de proprietate celui care a avut grija de el fara alte acte eu am folosit terenul 18 ani fiind teren agricol pot sa l cumpar de la cel ca are titlu? Sau cum pot sa procedez ca sa l cumpar multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:28, 6 Aprilie 2015
Trebuie sa il cumparati de la mostenitori si nu de la cine detine hartia "titlu de proprietate".
Daca nu are mostenitori terenul va intra in posesia statului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in posesia unui teren agricol mostenire de la parinti avand act de vanzare cumparare din inainte de 1944 aapostol aapostol avem mostenire de pe uram tatalui decedat,teren 2 ha cumparat cu act de vanzare cumparare prin notariat din anul 1923,act original pe care il detinem in ... (vezi toată discuția)
Proprietate incerta dar costisitoare.. ralucamihai ralucamihai Am cumparat un teren fara acte notariale doar cu o chitanta de mana, deoarece proprietarii nu detineau titlurile de proprietate(probleme intre doua primarii ) ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa decedat xicsdj xicsdj Salut la toata lumea... Vreau sa ma lamuresc cu o situatie putin mai dificila... Tatal meu a decedat acum cateva luni iar in urma lui au ramas ca mostenire ... (vezi toată discuția)