avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Activitate attilar1

Activitate attilar1

Discuție Digi Mobil
Buna ziua

Am incheiat un contract cu RCS-RDS pentru un nr. de mobil, pe 12 luni fara a cumpara aparat cu abonamentul respectiv.
Dupa o luna am portat nr in alta retea si acum am aflat ca trebuie sa achit cca. 250 lei.

Am inteles ca ei au in contract fel de fel de clauze, intreabarea este daca legal am orice fel de obligatie financiara fata de ei ?
Conform legii 193/2000, am inteles ca ei nu pot sa-mi impuna nici un fel de taxa, sau am inteles gresit ?
In cazul in care nu ar trebui sa achit aceasta suma, si nu ajung cu ei la intelegere, care ar fii procedeul de urmat ?

Multumesc
Răspuns la discuția Mașina noua
Mulțumesc de răspunsuri.
Și atunci care ar fii soluția ?
De ce trebuie sa plătesc eu sau Casco o dauna ce nu poate fii dovedita ca eu am făcut ?
Nici eu nu pot sa dovedesc ca ei sunt de vina, dar a doua zi am făcut Casco și pe pozele făcute de către ei deja se vede ca este rupta.....
Răspuns la discuția Mașina noua
Mulțumesc de răspunsuri.
Și atunci care ar fii soluția ?
De ce trebuie sa plătesc eu sau Casco o dauna ce nu poate fii dovedita ca eu am făcut ?
Nici eu nu pot sa dovedesc ca ei sunt de vina, dar a doua zi am făcut Casco și pe pozele făcute de către ei deja se vede ca este rupta.....
Discuție Mașina noua
Buna ziua !

Am cumpărat o mașina noua de la reprezentanta, iar după doua zile m-am dus la un prieten mecanic, punând mașina pe elevator am constatat ca partea de jos a mașinii este zgâriată și partea inferioară a barei spate este rupta aproape complet. La preluarea mașinii nu am observat acest aspect fiindcă din exterior nu se vedea nimic.
Am mers înapoi la reprezentanta, normal ca ei nu au recunoscut nimic, au spus ca trebuie schimbată bara complet, însemnând și vopsirea barei, acest lucru nu îmi convine ca este o mașina noua de 2 zile.
Dacă știu bine sunt ceva legi care îmi dau dreptul de a returna bunul achiziționat in 14 zile ???
Este valabil și un acest caz ?
Sau exista vreo posibilitate de a schimba mașina ?
Mulțumesc.