avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Mașina noua
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Mașina noua

Buna ziua !

Am cumpărat o mașina noua de la reprezentanta, iar după doua zile m-am dus la un prieten mecanic, punând mașina pe elevator am constatat ca partea de jos a mașinii este zgâriată și partea inferioară a barei spate este rupta aproape complet. La preluarea mașinii nu am observat acest aspect fiindcă din exterior nu se vedea nimic.
Am mers înapoi la reprezentanta, normal ca ei nu au recunoscut nimic, au spus ca trebuie schimbată bara complet, însemnând și vopsirea barei, acest lucru nu îmi convine ca este o mașina noua de 2 zile.
Dacă știu bine sunt ceva legi care îmi dau dreptul de a returna bunul achiziționat in 14 zile ???
Este valabil și un acest caz ?
Sau exista vreo posibilitate de a schimba mașina ?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: attilar1 , utilizator 12:12, 10 Octombrie 2018
Aspectele invocate nu sunt de natura sa conduca la inlocuirea vehiculului
returul in 14 zile se aplica pentru bunuri cumparate online
Mulțumesc de răspunsuri.
Și atunci care ar fii soluția ?
De ce trebuie sa plătesc eu sau Casco o dauna ce nu poate fii dovedita ca eu am făcut ?
Nici eu nu pot sa dovedesc ca ei sunt de vina, dar a doua zi am făcut Casco și pe pozele făcute de către ei deja se vede ca este rupta.....
Mulțumesc de răspunsuri.
Și atunci care ar fii soluția ?
De ce trebuie sa plătesc eu sau Casco o dauna ce nu poate fii dovedita ca eu am făcut ?
Nici eu nu pot sa dovedesc ca ei sunt de vina, dar a doua zi am făcut Casco și pe pozele făcute de către ei deja se vede ca este rupta.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz acordare dauna societatea uniqa(fosta unita viena insurance group)! maruselu20 maruselu20 in data de 10.5.2009 am fost implicat intr-un accident rutier pe raza comunei Blagesti judetul vaslui! Masina mea(Dacia Supernova) era parcata si a fost ... (vezi toată discuția)
Am si eu o problema de asigurari cu un dosar de dauna mariusd29 mariusd29 In 2009.pe 18 decembrie venind cu sotia de la serviciu am de obicei sa trec pe la masina am gasit-o lovita in usa stanga spate afara fiind ghiata si ... (vezi toată discuția)
Reparaþie auto în garanþie pe casco cu regres rca cosminph cosminph Bună ziua. În urmă cu o săptămână am fost implicat într-un accident rutier în care mi-am avariat auto din vina altui conducător. Întrucât deţin ... (vezi toată discuția)