avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Digi Mobil
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Digi Mobil

Buna ziua

Am incheiat un contract cu RCS-RDS pentru un nr. de mobil, pe 12 luni fara a cumpara aparat cu abonamentul respectiv.
Dupa o luna am portat nr in alta retea si acum am aflat ca trebuie sa achit cca. 250 lei.

Am inteles ca ei au in contract fel de fel de clauze, intreabarea este daca legal am orice fel de obligatie financiara fata de ei ?
Conform legii 193/2000, am inteles ca ei nu pot sa-mi impuna nici un fel de taxa, sau am inteles gresit ?
In cazul in care nu ar trebui sa achit aceasta suma, si nu ajung cu ei la intelegere, care ar fii procedeul de urmat ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:30, 20 Iulie 2019
Nici nu au pretenții prea mari. Un alt operator de telefonie mobilă, pe vremea când eram abonatul lor, solicitau plata sumei de 350 euro indiferent cu câte zile reziliați contractul înaintea duratei minime de contractare..
Contractul exprimă voința scrisă a părților contractuante. Odată ce ați semnat contractul ați fost de acord cu clauzele acestuia. Citiți cu atenție contractul și numai dacă găsiți pretenții ale RCS&RDS care nu sunt conținute în contract puteți ridica pretenții. În alte situații nu.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare rds rds adriana1207 adriana1207 Anul trecut am fost acționate în judecată de către RCS RDS pentru un contract de telefonie mobila pentru a cărui număr am cerut portare in alta ... (vezi toată discuția)
Executare rcs&rds octavian.marius.dinu@gmail.com octavian.marius.dinu@gmail.com Am contractat un abonament de telefonie mobila de la RCS&RDS pe o perioada de un an, dar l am folosit ~doua luni - fără achizitia niciunui alt serviciu sau ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu firma rcs/rds ncgabriel77 ncgabriel77 Buna ziua! Sunt intr-un litigiu cu firma RCS. Am avut un abonament la DigiMobil pe 2 ani de zile pe care l-am reziliat unliteral inainte de termen pentru ca ... (vezi toată discuția)