avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Activitate LilianaSoltuz

Activitate LilianaSoltuz

Buna ziua,
detin diploma de studii superioare de scurta durata (subinginer). Pot participa la concurs pentru ocuparea unui post cu studii universitatare de licenta absolvite cu diploma de inginer.
Multumesc
Sunt incadrata pe functia de inginer de sistem ca didactic auxiliar in invatamantul superior. Ulterior, conform Legii unitare de salarizare, in anexa 2, functia de inginer de sistem nu mai exista, iar cei de la resurse umane mi-au spus ca nu mai pot fi didactic auxiliar, dar nici nu stiu cum sa ma reincadreze. Va rog respectuos, sa ma informati din acest punct de vedere. Multumesc.
Discuție Legea 85/2016
Buna ziua,
Intrebarea este: pot beneficia de diferenţelor salariale cuvenite personalului didactic din învăţământul de stat pentru perioada octombrie 2008 - 13 mai 2011, conform Legii 85/2016 si personalul didactic si didactic auxiliar din Institutiile de invatamant militar? Sursa de finantare a acestora nefiind Ministerul Educatiei cum este specificat la Art.2(2), pct.b.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Spor de stabilitate
Mie mi s-a spus ca trebuie sa ai o fisa de pontaj unde se trec cate ore ai lucrat in conditii grele de munca (de ex. xerox). Acesta variind functie de orele punctate mai sus.
Răspuns la discuția Spor de stabilitate
Dar sporul pentru conditii grele de munca, cum se aplica, daca perioada de lucru efectiv nu este de 8 ore, si care este procentul?
Sunt angajata ca didactic auxiliar din 2005, am avut spor de stabilitate, iar in 2010 am avut concediul pentru cresterea copilului. Pot beneficia de acest spor in continuare, nu am alta intrerupere in invatamant?