Sunt angajata ca didactic auxiliar din 2005, am avut spor de stabilitate, iar in 2010 am avut concediul pentru cresterea copilului. Pot beneficia de acest spor in continuare, nu am alta intrerupere in invatamant?
Perioadele în care personalul didactic s-a aflat în concediu fără plată acordat în conformitate cu prevederile legale în vigoare sau în concediul pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani, respectiv 3 ani, precum şi perioada în care personalul didactic a efectuat stagiul militar, după care s-a reîntors la catedră, respectiv perioadele în care personalul didactic a avut catedră rezervată în învăţământ, nu întrerup vechimea în învăţământ. Aceste perioade nu constituie vechime efectivă în învăţământ pentru acordarea sporului de stabilitate. (art.3 lit.A pct.4 din Anexa 5 la Legea nr.63/2011)
Mie mi s-a spus ca trebuie sa ai o fisa de pontaj unde se trec cate ore ai lucrat in conditii grele de munca (de ex. xerox). Acesta variind functie de orele punctate mai sus.
Spor de fidelitate
camitica
Buna ziua,
Lucrez in invatamant si va rog sa-mi spuneti daca concediul de ingrijire copil se considera vechime efectiva in invatamant pentru acordarea ... (vezi toată discuția)