avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigii de munca

avocat litigii de munca timisoara
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 21 Noiembrie 2012
Dati-ne detalii despre ce doriti? ... In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde.
Vreau sa stiu daca concediul crestere copil afecteaza vechimea de 10 ani consecutivi in invatamant care atrag acoradarea sporului de stabilitate
Da, afecteaza ...potrivit Legii nr.63/2011, Anexa 5, Metodologie de Calcul al drepturilor salariale care se acorda personalului didactic si personalului didactic auxiliar din invatamant, art.3 pct. 4 : Perioadele in care personalul didactic s-a aflat in concediu fara plata acordat in conformitate cu prevederile legale in vigoare sau in concediul pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani, precum si perioada in care personalul didactic a efectuat stagiul militar, dupa care s-a reintors la catedra, respectiv perioadele in care personalul didactic a avut catedra rezervata in invatamant, nu intrerup vechimea in invatamant. Aceste perioade nu constituie vechime efectiva in invatamant pentru acordarea sporului de stabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare spor de stabilitate in invatamant luminuta luminuta Buna ziua, as dori si eu o lamurire in ceea ce priveste acordarea sporului de stabilitate de 15% in invatamant in urmatoarele conditii: Sunt angajata titular ... (vezi toată discuția)
Spor de solidaritate/fidelitate platonflorin platonflorin La 1 sept. 2012 voi avea 14 ani vechime in invatamant. Din acestia 4 ani am stat in C.C (crestere copii), au ramas 10 ani. La 1 sept. 2012 voi beneficia de ... (vezi toată discuția)
Spor de fidelitate camitica camitica Buna ziua, Lucrez in invatamant si va rog sa-mi spuneti daca concediul de ingrijire copil se considera vechime efectiva in invatamant pentru acordarea ... (vezi toată discuția)