avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... didactic auxiliar
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

didactic auxiliar

Sunt incadrata pe functia de inginer de sistem ca didactic auxiliar in invatamantul superior. Ulterior, conform Legii unitare de salarizare, in anexa 2, functia de inginer de sistem nu mai exista, iar cei de la resurse umane mi-au spus ca nu mai pot fi didactic auxiliar, dar nici nu stiu cum sa ma reincadreze. Va rog respectuos, sa ma informati din acest punct de vedere. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:04, 15 Noiembrie 2017
Legea 153/2017
Art. 36. - Reîncadrarea personalului
(1) La data intrării în vigoare a prezentei legi, reîncadrarea personalului salarizat potrivit prezentei legi se face pe noile funcții, grade/trepte profesionale, gradație corespunzătoare vechimii în muncă și vechime în specialitate/vechime în învățământ avute, cu stabilirea salariilor de bază, soldelor de funcție/salariilor de funcție, indemnizațiilor de încadrare și indemnizațiilor lunare potrivit art. 38.

(2) În cazul în care funcția deținută nu se regăsește în prezenta lege, reîncadrarea se face pe una dintre funcțiile prevăzute în anexe.
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 153 mariana bogdana mariana bogdana Buna ziua. Am o nedumerire in legatura cu salariul. Sunt incadrata pe un post de artist plastic I la teatru. Am vechime maxima, deci clasa V. In momentul in ... (vezi toată discuția)
Încadrare Vic07 Vic07 Bibliotecarii de la primărie trebuiau , conform legii 153/2017,sa fie încadrați că ceilalți funcționari publici? (vezi toată discuția)
Spor vechime erikkka erikkka Buna ziua. Sunt bugetar si de luna viitoare ar trebui sa primesc un spor de vechime (10 ani). Intrebarea mea este daca mi se va aplica noua grila de salarizare ... (vezi toată discuția)