Buna ! Sunt somer prin concediere colectiva, am actionat firma in instanta pentru platile compensatorii, am avut castig de cauza dar nu a fost decizie definitiva si irevocabila. Firma la care am lucrat a facut recurs la Curtea de Apel, si de data aceasta i sa dat firme-i castig de cauza, desi au numai acte false. La ce institutie mai superioara ma pot adresa pentru a mi se face dreptate, daca si Curtea de Apel
mi-a lezat drepturile. Va multumesc anticipat !
Buna ziua ! sunt un contribuabil de buna credinta, si imi platesc taxele si impozitele in luna ianuarie a fiecarui an pentru ca este cu reducere. Anul 2014 a fost primul an in care am reusit sa in scriu terenul agricol la subventii de la APIA, spre surpinderea mea nu am reusit sa inscriu toate suprafetele de pe titlul de proprietate,sub pretextul ca nu toate suprafetele de pe titlu sunt inregistrate la taxe si impozite. Intrebarea mea este: De ce nu este trecuta pe chitanta care imi este inmanata cand platesc impozitul pe ce suprafata platesc impozit, pe cate hectare sau ari, mi se pare o anomalie sa platesc impozit si sa nu stiu pe ce suprafata il platesc. As dorii sa stiu este legala sau ilegala acesta procedura a Primariei, intrucat sunt judete in care se specifica pe chitanta pe ce suprafata ai achitat impozitul. Si daca este ilegala aceasta procudura la ce institutie trebuie sa ma adresez. Va multumesc anticipat.