avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... La ce instanta ma pot adresa pentru a mi se face ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

La ce instanta ma pot adresa pentru a mi se face dreptate?

Buna ! Sunt somer prin concediere colectiva, am actionat firma in instanta pentru platile compensatorii, am avut castig de cauza dar nu a fost decizie definitiva si irevocabila. Firma la care am lucrat a facut recurs la Curtea de Apel, si de data aceasta i sa dat firme-i castig de cauza, desi au numai acte false. La ce institutie mai superioara ma pot adresa pentru a mi se face dreptate, daca si Curtea de Apel
mi-a lezat drepturile. Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:38, 9 Mai 2015
Nu mai aveti cum sa atacati hotararea Curtii de Apel, decat prin una din caile extraordinare de atac : contestatie in anulare si/sau revizuire.

Aceste se exercita in conditiile strict prevazute de Codul de procedura civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare dosar just_lucian just_lucian Pe scurt , litigiu in munca , eu reclamant, fost angajat, concediere abuziva . Daca in urma nepasarii avocatului s-a facut praf toate actiunile mele pana la ... (vezi toată discuția)
Pot ataca hotararea curtii de apel? mustafa iasar mustafa iasar Daca am castigat la tribunal si la curtea de apel am pierdut il mai pote ataca ,daca da unde.Multumesc (vezi toată discuția)
Litigii legea 112/1995 nurit nurit In anul 1997 am cumparat cf. legii 112/1995, casa in care de altfel m-am nascut. In dec. 2010 fostul proprietar a actionat in judecata Primaria Capitalei pt. ... (vezi toată discuția)